<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Flexibel specialistläkare i allmänmedicin till Södertull Din hälsocentral

Södertull Din hälsocentral är beläget på söder i centrala Gävle. Vårt upptagningsområde omfattar Södra delarna av centrala Gävle och sträcker sig ca 1,5 mil mot länsgränsen till Uppland. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda. Med våra 8200 listade är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 50 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, närakut, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden samt Migrationsverkets förvar i Gävle. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt, inkontinens och hälsosamtal.

Just nu står vi inför en spännande ombyggnation där vi ska ta Södertull in i framtidens primärvård. I och med detta kommer också ett teamarbete starta, där man 1 gång/vecka har avsatt tid för kollegiala diskussioner med mål att optimera omhändertagande av våra patienter

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Gävle och Södertull Din hälsocentral? Vi söker nu dig som är specialist i allmänmedicin eller ST-läkare i allmänmedicin och vill ingå i en stabil läkargrupp med 5 andra specialistläkare.

Som specialistläkare hos oss kommer du bland annat att arbeta med:
• Bokad mottagning med nybesök och/eller återbesök
• Rond tid med hemsjukvård
• Akuta besök på Södertulls närakut
• Rond på SÄBO

Hos oss får du:
• God utvecklingsmöjligheter i form av schemalagda läkarmöten 1 gång i veckan
• Dagliga interkollegiala diskussioner där möjligheten till stöd och kunskapsutveckling finns
• Utbildning 1 gång i månaden, konsultationstider och team-möten med specialistsjuksköterskor var tredje vecka

Har du något område du brinner lite extra för eller andra speciella önskemål kring arbetet är vi lyhörda för dessa.

Kvalifikationer

Vi söker en positiv och flexibel person som förstår sin roll i verksamheten. Du är trygg i din yrkesroll samt är lugn och uppmärksam i ditt bemötande gentemot patienterna. Du tar ansvar för och kan strukturera ditt arbete i relation till verksamhetens mål och riktlinjer. Vi ser även att du har förmågan att anpassa dig efter och se möjligheter i ändrade omständigheter.

För att bli framgångsrik i din nya roll har du:
• Svensk läkarlegitimation och är specialist i allmänmedicin, alternativt ST-läkare i allmänmedicin
• Goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt, svenska C1 som minimumkrav

Du tycker även om att lära ut då vi har både läkarstudenter, AT-läkare, ST-läkare och sjuksköterskestudenter på hälsocentralen. Körkort erfordras.

Sista ansökningsdagen är söndag 15 september, vänligen ansök så snart som möjligt då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.

Ansök här