<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Strokeavdelningen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Varmt välkommen att utveckla dig som sjuksköterska tillsammans med oss på Strokeavdelningen på Gävle sjukhus (109S). Hos oss på 109S har vi 16 vårdplatser, vi vårdar patienter med akut stroke eller TIA med efterföljande akut rehabilitering. På avdelningen vårdas även patienter som har opererats för hjärntumör och vi tar hand om patienter med allmän internmedicinska diagnoser i mån av plats. Vi har även en mindre strokemottagning och ett externt stroketeam.
På strokeavdelningen arbetar vi i multiprofessionella vårdlag bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped, dietist och kurator.

Arbetsuppgifter

På avdelningen har vi två vårdlag där en sjuksköterska och två undersköterskor samarbetar för att ge patienterna den bästa vården. Sjuksköterskan ansvarar för det medicinska och undersköterskorna för omvårdnaden av patienterna. Detta bidrar till att sjuksköterskorna har mer tid för den medicinska delen av arbetet. Hos oss arbetar man både med akutvård och den otroligt viktiga rehabiliteringen efter en stroke eller TIA.
Kompetensutveckling är något vi värderar här på avdelningen och för att du som sjuksköterska ska bli bekväm i din yrkesroll hos oss erbjuder vi dig en utbildning som kallas Strokekompetensen.
För att ständigt förbättra Strokevården för våra patienter och vårt samarbete på avdelningen har vi teammöten varje vardag. Det är möten där alla yrkeskategorier på avdelningen samlas för att diskutera vården av våra patienter.
För att du ska komma in i arbetet på avdelningen ger vi dig en individuell introduktion i kombination med avstämningssamtal. Vi vill göra allt för att du som sjuksköterska ska känna dig redo att ta dig an ett vårdlag.

Kvalifikationer

Nu ska vi förstärka vårt team med ytterligare en sjuksköterska. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för människor och som sätter patienten i fokus. Vi på Strokeavdelningen är ett team som har ett gott samarbete och en stark laganda. Vi har roligt på jobbet och har alltid patienten i fokus och försöker göra sjukhusvistelsen för patient och anhöriga så bra som möjligt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Du är engagerad och flexibel, ansvarstagande och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi värdesätter också att du är van att planera och du bidrar till ett gott arbetsklimat.
För oss är det viktigt att personalen mår bra och trivs tillsammans, för om vi mår bra har vi lättare att få patienterna att må bra.

Kan det vara dig vi söker? Om du tror det, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att få just din ansökan!

Ansök här