<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Strömsbro Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Strömsbro Din hälsocentral är vackert belägen med grönskande omgivning. Vårt upptagningsområde omfattar kustnära landsbygd blandat med äldre och nybyggda villaområden. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda. Med våra drygt 10 800 listade patienter är vi den största offentligt driva hälsocentralen i Gävle och bemannas med runt 45 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hembesök, stor BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, rökavvänjning, diabetes, inkontinens och hälsosamtal. För en bra struktur i arbetet med sjukskrivningar har vi en rehabkoordinator till vår hjälp.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom yrket och administrativa uppgifter i reception.

Arbetsuppgifterna består bland annat av vårddokumentation, journalskrivning, registrering, systemkontroller och scanning.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet inom yrket. God datorvana erfordras.

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har ett gott bemötande. Du ska vilja vara en del i verksamheten samtidigt som du är van vid självständigt arbete och klarar en stressig situation. I ditt arbete är du flexibel, tar stort ansvar och har lätt att samarbeta med andra och vill arbeta i team. Du ska dessutom vara nyfiken och intresserad av att lära nytt.

Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO, Agresso och Mina vårdkontakter. Erfarenhet från primärvård är meriterande, men inget krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansök här