<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Samordnare inventarier och medicinteknik till Framtidsbygget

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande.

Enheten Gemensamma resurser ska utgöra ett stöd för programchefen och ledningen i planerings- och uppföljningsfrågor, verksamhetsstyrning, samordningsfrågor samt förändringsfrågor. Inom enheten kommer samlad kompetens och expertkunskap inom bl.a. ekonomi, HR, administration, IT, risk och kvalitet, registrering och arkivering samt upphandling att finnas.

Planeringen går framåt och till enheten Gemensamma resurser söker vi nu en samordnare för inventarier och medicinteknik.

Arbetsuppgifter

Som samordnare för inventarier och medicinteknik har du övergripande ansvaret för att driva och samordna de frågor som rör bygg-, inrednings- och utrustningsprocessen inom Framtidsbygget. Rollen innebär arbete i gränssnittet mellan sjukvårdsverksamheterna och fastighetsorganisationen där du som samordnare ansvarar för att i dialog med kärnverksamheten genomföra behovsanalys avseende inventarier och medicinteknisk utrustning och beskriva behoven i underlag för beställning till fastighetsorganisationen. I arbete ingår att samordna de olika sjukvårdsverksamheternas utrustningsbehov och driva projekten självständigt, i nära samarbete med övriga involverade parter. Utrustningen i sig är förstås komplex, men utmaningen i rollen handlar snarare om att lyckas med samordningen och få alla bitar på plats, i rätt tid. Vidare ingår i arbetet att ansvara för avstämningar och uppföljning av mål relaterat till bland annat lokalstandard och nyttjare. Du rapporterar till enhetschef Gemensamma resurser.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:
• Friskvårdsbidrag 2200kr
• Tillgång till friskvårdanläggning
• Växling av semesterdagstillägg
• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen inom vård-, planerings- eller fastighetsområdet, gärna i kombination. Erfarenhet av arbete med samma eller liknande arbetsuppgifter är ett krav, gärna inom offentlig sektor. Meriterande är om du erfarenhet av arbete i projekt från start till slut, gärna inom byggbranschen, liksom erfarenhet av hälso- och sjukvård.
Som samordnare för inventarier och medicinteknik behöver du vara trygg, stabil och ha självinsikt, samt arbeta bra med komplexa frågor genom att du analyserar, bryter ner och löser komplicerade problem i kombination med att du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare behöver du vara strukturerad på så sätt att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samt sätter upp och håller tidsramar liksom att du tar ansvar för din uppgift genom att själv strukturera ditt angreppssätt och driva dina processer vidare.

Som samordnare behöver du vidare ha god samarbetsförmåga, vara relationsskapande och ha förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt så att budskap når fram och att förväntningarna är klara för samtliga involverade parter, liksom att påminna och följa upp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här