<< Tillbaka till listan över lediga jobb

KMA-samordnare till Framtidsbygget

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande.

Enheten Gemensamma resurser ska utgöra ett stöd för programchefen och ledningen i planerings- och uppföljningsfrågor, verksamhetsstyrning, samordningsfrågor samt förändringsfrågor. Inom enheten kommer samlad kompetens och expertkunskap inom bl.a. ekonomi, HR, administration, IT, risk och kvalitet, registrering och arkivering samt upphandling att finnas.

Planeringen går framåt och till enheten Gemensamma resurser söker vi nu en KMA-samordnare.

Arbetsuppgifter

Som KMA-samordnare har du övergripande ansvaret för att driva och samordna de frågor som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö inom Framtidsbygget. Arbetet innebär bl.a. operativt stöttning till chefer i produktionen att hålla ordning och reda vid uppstart av projekten gällande detta samt under projektets gång vara behjälplig med att uppdatera dokument vid eventuella förändringar i produktionen. Genom att lyssna av de som arbetar i produktionen skapar du fungerande rutiner och gör arbetet enklare för programchefen och ledningen som ansvarar för att dessa frågor hanteras rätt enligt gällande lagkrav. Du kommer att genomföra interna revisioner med avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I projekt med miljöklassning arbetar du tillsammans med Framtidsbyggets miljösamordnare för att identifiera, planera, genomföra och följa upp miljöklassningsaktiviteter i projektet. Vidare omfattar arbetet utbildning internt i kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du rapporterar till enhetschef Gemensamma resurser.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:
• Friskvårdsbidrag 2200kr
• Tillgång till friskvårdanläggning
• Växling av semesterdagstillägg
• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen inom arbetsmiljö, miljö eller kvalitet. Du har några års erfarenhet av yrket, gärna inom byggbranschen. Du har goda kunskaper inom arbetsmiljölagstiftning, samt talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du erfarenhet av arbete i projekt från start till slut.

Som KMA-samordnare behöver du vara trygg, stabil och ha självinsikt, samt vara en kunskapsresurs för andra inom ditt område där du kontinuerligt underhåller din specialistkunskap. Uppdraget ställer krav på att du arbetar bra med andra människor, är serviceinriktad på så sätt att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra, samt att du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har förmåga att ta ansvar för din uppgift och själv strukturera ditt angreppssätt, samt driva processer vidare. Vidare behöver du för uppdraget ha god språklig analytisk förmåga parallellt med kvalitetsmedvetenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här