<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till neurologmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Neurologmottagningen är en del av VO Specialmedicin. Mottagningen har ansvar för det neurologiska specialistområdet. Inom det neurologiska området ingår diagnoser som MS, Parkinson, ALS med flera. Det är en poliklinisk verksamhet som ansvarar för Gästriklands och norra Hälsinglands patienter. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och neuropsykologer. Vi arbetar tillsammans med ett neurorehabteam för att möjliggöra för våra patienter att få så gott omhändertagande som möjligt. Vi har en dagvård där vi tillhandahåller behandling för flertalet av våra patienter.
Arbetet på mottagningen sker dagtid måndag-fredag.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla neurologmottagningens redan nu högkvalificerade arbete ytterligare. Vi vill att du som person är ansvarstagande och flexibel.
Som sjuksköterska på neurologmottagningen får du ett omväxlande arbete. Du arbetar självständigt i grupp med telefonrådgivning, patientbesök, dagvård samt administrativa uppgifter i form av tidsbokning etc.

Stora möjligheter till utveckling inom neurologi, både för dig som sjuksköterska och tillsammans med mottagningen.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du skall ha en god organisatorisk förmåga, samt tycka om att arbeta självständigt.

Ansök här