<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Enhetschef Gemensamma resurser till Framtidsbygget

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande.

Planeringen går framåt och till programkontoret söker vi nu en chef för enheten Gemensamma resurser där samlad kompetens och expertkunskap inom bl.a. ekonomi, HR, administration, IT, risk och kvalitet, registrering och arkivering samt upphandling kommer att finnas.

Arbetsuppgifter

Enheten Gemensamma resurser ska utgöra ett stöd för programchefen och ledningen i planerings- och uppföljningsfrågor, verksamhetsstyrning, samordningsfrågor samt förändringsfrågor.

Som enhetschef har du övergripande ansvar för verksamhet, personal, ekonomi och kommunikation inom enheten. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. strategisk styrning, stöd till ledningen, processtyrning, samt verksamhetsplanering och uppföljningsprocesser, liksom långsiktiga budgetprognoser. Därtill innebär arbetet samverkan med övriga enheter inom Region Gävleborg. Du rapporterar till programchefen och ingår i ledningsgruppen.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:
• Friskvårdsbidrag 2200kr
• Tillgång till friskvårdanläggning
• Växling av semesterdagstillägg
• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen med tidigare erfarenhet som projektledare. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av byggprocess och chefskap. Vidare är det meriterande med erfarenhet och kunskaper inom verksamhetsplanering och utvecklingsarbete, liksom kunskap om projektplanering, projektrapportering och projektverktyg.

Som enhetschef behöver du vara trygg, stabil och ha självinsikt, samt ha förmåga att fokusera på rätt saker. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samt sätter upp och håller tidsramar. Du visar på gott omdöme genom att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Som enhetschef förväntas du leda, motivera och förse medarbetare med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Vidare ställer uppdraget krav på samarbetsförmåga, tydlighet och kommunikativ förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här