<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Tidplanerare till Framtidsbygget

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande..

Enheten Gemensamma resurser ska utgöra ett stöd för programchefen och ledningen i planerings- och uppföljningsfrågor, verksamhetsstyrning, samordningsfrågor samt förändringsfrågor. Inom enheten kommer samlad kompetens och expertkunskap inom bl.a. ekonomi, HR, administration, IT, risk och kvalitet, registrering och arkivering samt upphandling att finnas.

Planeringen går framåt och till enheten Gemensamma resurser söker vi nu en tidplanerare.

Arbetsuppgifter

Som tidplanerare har du övergripande ansvaret för att tidsplanera Framtidsbygget. Du har en viktig roll när det kommer till framdrift och planering. Arbetet omfattar strategisk tidsplanering samt ansvar för uppföljning och uppdatering av tidsplan. Det finns en tidplan i grova drag som du vidareutvecklar till detaljplaner. Du kommer att ansvara för tidsplaneringen och ha en tät kommunikation med samtliga involverade i programmets projekt. Vidare kommer du att följa upp och bevaka aktiviteter och resurser, sammanställa och kommunicera projektets framdrift, samt aktivt delta i möten. Du rapporterar till enhetschef Gemensamma resurser.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:
• Friskvårdsbidrag 2200kr
• Tillgång till friskvårdanläggning
• Växling av semesterdagstillägg
• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskole- eller universitetsexamen med inriktning bygg/anläggning, samhällsplanering, logistik, planering eller motsvarande. Du har erfarenhet ifrån anläggningsbranschen, antingen ifrån arbete under studier eller efter examen. Du talar och skriver svenska obehindrat, samt har god datorvana och erfarenhet av att använda program/system. Meriterande är om du erfarenhet av arbete i projekt från start till slut.

Som tidplanerare behöver du vara trygg, stabil och ha självinsikt, samt vara strukturerad på så sätt att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samt sätter upp och håller tidsramar. Vidare ställer arbetet krav på att du arbetar bra med komplexa frågor genom att du analyserar, bryter ner och löser komplicerade problem. Vidare har du förmåga att själv strukturera angreppsätt och driva processer framåt parallellt med kvalitetsmedvetenhet. Som tidplanerare behöver du ha god samarbetsförmåga och ha förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt så att budskap når fram och att förväntningarna är klara för samtliga involverade parter, liksom att påminna och följa upp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här