<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Mava i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

MAVA, Medicinsk Akutvårdsavdelning tillhör Internmedicin i Gävle och har 22 vårdplatser. Här vårdas akut sjuka patienter med medicinska problem. Huvuddiagnoserna är hjärtproblem/arytmier, intoxer, magtarmbesvär, diabetes, elektrolytrubbningar men vi vårdar även patienter med andra medicinska problem, exempelvis infektioner, KOL, nedsatt allmäntillstånd med mera. Vårdtiden på MAVA är ofta kort, vi har i dag en medelvårdtid på 2,6 dygn.

Vi arbetar för ett bra samarbete mellan olika yrkesprofessioner på avdelningen, för att underlätta arbetet och säkerställa en god arbetsmiljö och patientsäkerhet. Vi har ett nära samarbete med läkare och paramedicinare, som dagtid finns på avdelningen. Vi har även ett bra samarbete med kommuner och primärvård.

Arbetsuppgifter

Arbetet på avdelningen fördelas mellan en (1) sjuksköterska och en (1) undersköterska per vårdlag, med ansvar för 5-6 patienter på vardagar, helger 7-8 patienter. Paramedicin med fysio- och arbetesterapeuter ingår i teamet. Vi arbetar med snabba flöden och stor variation i arbetesuppgifterna.

Dag-, kvälls och nattjänstgöring ingår i tjänsten. Vi tillämpar nattavtal med möjlighet till nattjänstgöring efter överenskommelse. Vi erbjuder en strukturerad introduktion och interna utbildningar. Ett individuellt schema, där du har möjlighet att påverka ditt schema. Vi tillämpar önskemålsschema.

Vi har en fin friskvårdsanläggning på sjukhuset som du kan nyttja eller få bidrag till andra friskvårdande aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta inom en akut verksamhet, tycker om att arbeta i ett högt tempo, där flexibilitet är centralt i ditt arbetssätt, som vill skaffa dig bred, generell kunskap inom akutmedicin. Tycker om teamarbete. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du erfarenhet av liknande verksamhet är det meriterande. Vi ser att du som söker kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du får möjlighet att finna bred kunskap inom det akutmedicinska fältet och träffa patienter inom alla medicinska specialiteter. Detta gör att vi behöver dig som är eller vill lära dig att bli en erfaren sjuksköterska. För att utveckla oss behöver vi bli fler kreativa medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten. Vi vill skapa en trivsam arbetsplats, där personalen får känna sig trygg och värdefull. Vi tror på medarbetarnas förmåga att skapa ett bra klimat i verksamheten.

Vi vill gärna träffa dig och visa vår verksamhet. Hör av dig om du är intresserad av ett besök eller hospitering.

Ansök här