<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Geriatriker/specialist i allmänmedicin till Ljusdal hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ljusdal Hälsocentral har ca 10500 listade patienter . Idag har vi på läkarsida 5,5 allmänspecialister anställda hos oss.
Vi har en dygnet runt öppen jourmottaning samt en närvårdsavdelning i samarbete med kommunen med 8 HSL platser och 8 SOL platser.
Vi befinner oss i Sveriges mitt endast 3 timmars tågresa från Stockholm.
Här finns ett brett aktivitetsutbud såväl vinter som sommar.
Inom primärvården i Ljusdal har Du möjlighet att verka brett och nyttja hela din medicinska kompetens som ryms inom begreppet "Nära vård".
Här har Du möjlighet följa patienten genom livets olika faser.
Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete kortare eller längre tid inom vår Nära Vård.

Arbetsuppgifter

Är du geriatriker alternativt specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla vår närvårdsavdelning i Ljusdal? Tillsammans med Ljusdals kommun driver vi en närvårdsavdelning sedan många år. Det finns 8 regionplatser samt 8 kommunala korttidsplatser samt 2 trygghetsplatser för palliativa patienter. I verksamheten finns en dagsjukvårdsmottagning under utveckling, med fokus på patienter från onkolog-, hematolog-, reumatologklinikerna. Vi har ett imponerande utbud av möjliga behandlingar i glesbygden!

Det pågår sedan några år ett aktivt förändringsarbete med målet att vara en framgångsrik enhet i enlighet med begreppet "Nära vård" för glesbygdens patienter. Du som avdelningsläkare förväntas vara en aktiv och drivande del i detta arbete tillsammans med våra engagerade sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator.

Vi är en välbemannad Hälsocentral med egen jourmottagning, minnesmottagning, familjecentrum, planerad läkarmottagning, diktrikssköterskemottagning, fysioterapeutmottagning samt mottagning hos psykosociala teamet.

Hos oss kan du välja att arbeta hel- eller deltid. Arbetet på närvårdsavdelningen omfattar 60%. Vid önskemål om att arbeta ytterligare tid förläggs den på Ljusdals Hälsocentral.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är geriatriker eller specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper.

Körkort erfordras

Ansök här