<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Initiativrik sjuksköterska till Psykosavdelningen i Hudiksvall

I Hudiksvall bedrivs specialistpsykiatrisk heldygnsvård på två vårdavdelningar. Vi har i huvudsak subspecialiserade uppdrag på enheterna fördelat enligt allmänpsykiatrisk- och psykosvård. Psykosavdelningen i Hudiksvall söker sjuksköterskor som vill arbeta i en modern psykiatrisk verksamhet. Tillsammans arbetare vi med att driva utvecklingen för att möta framtidens behov. Vår målsättning är att anpassa vårdens resurser efter varje enskild patients behov och önskemål. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet genom att utvärdera vårdinnehåll och patientresultat. Du som sjuksköterska spela en ytterst central roll i detta arbete.

Arbetsuppgifter

Psykosavdelning 10B har 12 vårdplaster, avdelningen har akutintag dygnets alla timmar. Hos oss innefattar uppdaget strukturerad diagnostik, vård och behandling för patienter i behov av heldygnsvård som är 18 år och äldre. Verksamheterna bygger på teamarbete mellan läkare, sjuksköterskor, psykologer, skötare, socionomer och arbetsterapeuter där Socialstyrelsens riktlinjer är vägledande för hela vårdplaneringen och dess genomförande.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta:
• Med att planera, genomföra och utvärdera beslutade omvårdnadsinsatser/interventioner
• I vårdteam och samarbeta med patienten, kollegor, läkare, kurator, psykolog och arbetsterapeut utifrån fastställd vårdplan och riktlinjer
• Nära patienten och samarbeta med psykiatrisk öppenvård, andra vårdgivare/samhällsinstanser samt med närstående

Hos oss får du:
• En varierad tjänst där du får arbeta med olika psykiatriska sjukdomar
• Påverka verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete
• En stimulerande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik
• Efter en tids anställning möjlighet att vidareutbildning dig till psykiatrisjuksköterska med bibehållen lön

Vi ser möjligheter att kunna göra vissa anpassningar utifrån schemaläggning, men utgångspunkten är tjänstgöring 2 helger av 5.

Kvalifikationer

Vi söker en person som förstår sin roll i helheten, samt kan vara med och leda arbetet i rätt riktning. Du är trygg i att ta initiativ och kan sätta igång aktiviteter på ett strukturerat och effektivt sätt för att uppnå resultat. Vi ser även att du i yrkesmässiga sammanhang kan skapa och upprätthålla relationer.

För att bli framgångsrik i din nya roll är du:
• Legitimerad psykiatrisjuksköterska, alternativt legitimerad sjuksköterska

Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med människor med psykiatrisk problematik, samt vill vara med och utveckla vår verksamhet. Meriterande är om du har tidigare yrkeserfarenhet av psykiatrisk vård.

Sista ansökningsdagen är 11 augusti, vänligen ansök så snart som möjligt då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.

Ansök här