<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST-läkare i allmänmedicin till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Valbo Din hälsocentral en av de större hälsocentralerna i länet, med nästan 10.000 listade patienter. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hemsjukvård. Verksamhetsområdets handenhet inom arbetsterapin finns stationerad vid hälsocentralen. Att jobba preventivt är en viktig del för oss. Kan vi förebygga lite innan så kan det underlätta mycket i framtiden. Vår framgång bygger på samarbete mellan kollegor och yrkesgrupper i team.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av en ST-tjänst inom allmän medicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Här får du en viktig roll i teamet med möjlighet att utbildas och utvecklas.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och språkkunskaper i svenska på C1-nivå enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom svensk primärvården.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här