<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vi söker kvalitetsmedvetna läkare till Sandviken Norra och Södra Din hälsocentral

Sandviken Södra Din Hälsocentral och Sandviken Norra Din Hälsocentral har tillsammans ansvar för en befolkning på 24000 invånare inom Sandvikens kommun. Våra hälsocentraler ligger på Sandvikens sjukhus. Vid hälsocentralerna arbetar idag cirka 100 medarbetare. På mottagningarna arbetar distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare tillsammans med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och våra psykosociala team.

Vi arbetar tvärprofessionellt på hälsocentralerna. Vi jobbar även mycket tillsammans och läkarna har gemensamma träffar dagligen. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp. Teamarbetet innebär att du får gott stöd av dina arbetskamrater och dina arbetskamrater får tillgång till din kompetens. Tillsammans får vi möjlighet att ge patienten den goda vård och det goda bemötande som vi står för.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmänmedicin, ST-läkare eller underläkare med intresse för primärvård? Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?
Våra 12 allmänspecialister och 15 ST-läkare söker nu nya kollegor för att vidareutveckla vår utbildningscentral. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten, tycker om att handleda våra utbildningsläkare och trivs med att arbeta i en lärande miljö.

Som läkare hos oss kommer du bland annat att arbeta med:
• Planerad mottagning, utifrån en egen patientlista med både nybesök och återbesök
• Akuta besök i samarbete med bland annat lärarkollegor, distriktssköterskor och undersköterskor samt arbetsterapeuter, fysioterapeuter och våra psykosociala team

Hos oss får du:
• Möjlighet till kompetensutveckling och utbildning
• Möjlighet till riktade arbetsuppgifter som BVC, SÄBO, flerfunktionsteam

Kvalifikationer

Vi söker en självgående och empatisk person, som tar ansvar för sitt arbete och har lätt för att sätta sig in i patienternas situation. Du värderar ett kvalitetsmedvetet arbetssätt, samt har en förmåga att se hela verksamhetens behov.

För att bli framgångsrik i din nya roll har du:
• Svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin. Alternativt en läkarexamen och ett intresse för primärvård
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård och har ett stort intresse av allmänmedicin. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av alternativt skulle uppskatta att handleda nya kollegor.

Sista ansökningsdagen är söndag 21 juli, vänligen ansök så snart som möjligt då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.

Ansök här