<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Självgående BVC-sjuksköterska till Hudiksvall Din hälsocentral

Hudiksvall Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Hudiksvall Nordanstig. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, rehabilitering, bassäng och dietist. Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till vidareutveckling. Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Hösten 2020 kommer vi att bli Hälsans hus och du kommer arbeta under samma tak som flera olika professioner med samma fokus - God Hälsa. I och med detta kommer vi också att starta en familjecentral på Hudiksvall Din hälsocentral där samverkan med andra myndigheter står i fokus. Vi skapar en verksamhet som riktar sig till barn och föräldrar och som är hälsofrämjande, generell, tidigt förebyggande och stödjande. Arbetet är i full gång och du som medarbetare kommer ha en fantastisk möjlighet att påverka och vara med i utvecklingen av detta. Vi kommer satsa på att skapa ett stabilt team där hög kompetens och vilja till utveckling står i fokus. Aktuell placering för denna tjänst är i Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

På grund av pensionsavgångar söker vi nu dig som vill ha ett roligt, stimulerande, självständigt och utvecklande arbete. Tillsammans med oss på BVC kommer du vara med och utveckla en familjecentral på Hudiksvall Din hälsocentral.

Som BVC-sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att:
• Arbeta med hälsoförebyggande arbete enligt nationella riktlinjer med barn mellan 0-5 år och deras familjer
• Samarbeta med mödrahälsovård, förskola, skolhälsovård, folktandvård samt socialtjänst, stödteam och BHV-psykolog
• Arbeta både självständigt och i samarbete med flera BVC-sjuksköterskor inom verksamhetsområdet
• Göra hembesök hos familjer

Hos oss får du:
• God kontinuitet och följa barnet och familjen under flera år
• Kollegor med mångårig erfarenhet och bred kompetens
• Möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor så väl som individuellt
• Erbjudande om att delta på regelbundna nätverksmöten och områdesmöten för Region Gävleborg

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en självgående person som kan ta ansvar för och strukturera upp dina arbetsuppgifter. Då arbetet innebär en nära kontakt med andra professioner ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel så att du lätt kan anpassa dig efter ändrade omständigheter.

För att bli framgångsrik i din nya roll är du:
• Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska alternativt med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdom
• Behörighet att arbeta inom svensk sjukvård

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetet inom BHV/BVC alternativt inom barn- och ungdomssjukvården. Meriterande är även om du har arbetat i journalsystemet PMO. Körkort erfordras.

Sista ansökningsdagen är 11 augusti, vänligen ansök så snart som möjligt då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.

Ansök här