<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistsjuksköterska till intensivvårdsavdelningen i Gävle

På Gävle sjukhus intensivvårdsavdelning arbetar ett 70-tal medarbetare med kompetens som intensivvårdssjuksköterska, allmänsjuksköterska, undersköterska och sekreterare.
I trivsam patientfokuserad miljö servar vi samtliga enheter på Gävle sjukhus med 6-8 intensivvårdsplatser. Som en naturlig del av vår verksamhet ingår Mobil Intensivvårds Grupp (MIG). Vi tar emot alla patientkategorier men de som är i behov av högspecialiserad vård såsom ECMO eller neurokirurgisk vård skickas till annat sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som specialistsjuksköterska hos oss på intensivvårdsavdelningen (IVA) kommer du arbeta i ett nära team kring patienten tillsammans med andra intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, narkosläkare och fysioterapeut.

Tjänsten utgör dag-, kväll- natt- och helgpass. Den dagliga bemanningen består av minimum 3-4 sjuksköterskor och 3-4 undersköterskor. Alla skift har samma bemanningsgrad.

Som ny kollega hos oss erbjuder vid dig;
• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Spännande och kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
Vi tillämpar lokalt kollektivavtal vad gäller arbetstidsmodell.

Till våra anställda inom Region Gävleborg erbjuder vi även en mängd härliga förmåner, här följer några:
• Friskvårdsbidrag på 2200 kr
• Sjukhusets fullt utrustade gym samt gruppträningar
• Personalförening
• Växling av semesterdagstillägg

Kvalifikationer

Här jobbar du som har ett intresse för intensivvård och som brinner för ditt arbete i den patientnära relationen. Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet inom sluten somatisk sjukvård.
Som person ser vi att du är trivs i att arbeta i en flexibel arbetsmiljö då vissa situationer kräver att du snabbt kan ställa om ditt förhållningssätt efter patientens och verksamhetens behov.
Det krävs att du är en lugn, lyhörd och stabil person då vi arbetar med bemötande av patienter och deras anhöriga. Då vi i vårt arbete ibland kan ställas inför tidspress gäller de att du känner dig trygg som person men också i att fatta snabba beslut, till din hjälp har du hela teamet på avdelningen.

Vi lägger stor vikt dels vid din personlighet men även hur du förhåller dig till vår gemensamma värdegrund:
• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet
• Öppenhet och ärlighet

- Att få tillgodose patientens behov tillsammans med de andra i teamet, stärker teamkänslan och det känns otroligt bra, säger Sanna Blomberg, Gruppledare, Intensivvårdsavdelningen.

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan idag!

Sista ansökningsdagen är söndag 18 augusti, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här