<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Evakueringssamordnare till Framtidsbygget

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande..

Enheten Gemensamma resurser ska utgöra ett stöd för programchefen och ledningen i planerings- och uppföljningsfrågor, verksamhetsstyrning, samordningsfrågor samt förändringsfrågor. Inom enheten kommer samlad kompetens och expertkunskap inom bl.a. ekonomi, HR, administration, IT, risk och kvalitet, registrering och arkivering samt upphandling att finnas.

Planeringen går framåt och till enheten Gemensamma resurser söker vi nu en evakueringssamordnare.

Arbetsuppgifter

Som evakueringssamordnare har du övergripande ansvaret för att driva och samordna evakueringen i hela Framtidsbygget. En effektiv evakuering är en förutsättning för att kunna bibehålla vårdproduktion, samt upprätthålla en säker miljö för patienter och personal under byggnationerna. Med god förståelse för sambanden mellan verksamheter inom ett sjukhus omfattar ditt arbete som evakueringssamordnare även att ta fram underlag och tidsplaner för evakueringen av verksamheter, samt att organisera flytt till evakueringslokaler. Du rapporterar till enhetschef Gemensamma resurser.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:
• Friskvårdsbidrag 2200kr
• Tillgång till friskvårdanläggning
• Växling av semesterdagstillägg
• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen med inriktning bygg/anläggning, samhällsplanering, logistik, planering eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av yrket, gärna inom byggbranschen. Du har goda kunskaper om lagar, bestämmelser och standarder inom området, samt talar och skriver svenska obehindrat. Meriterande är om du erfarenhet av arbete i projekt från start till slut, liksom erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Som evakueringssamordnare behöver du vara trygg, stabil och ha självinsikt, samt arbeta bra med komplexa frågor genom din förmåga att analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar och lösa komplicerade problem parallellt med gott omdöme i form av korrekta avvägningar och prioriteringar i arbetet. Vidare ställer arbetet krav på nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat, samt att du ser möjligheterna i förändringar och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt, samt behöver för uppdraget ha förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här