<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Enhetschef samordning Regionstyrelseförvaltningen till Framtidsbygget

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande.

Planeringen går framåt och till programkontoret söker vi nu en chef för samordning mellan regionstyrelseförvaltningens verksamheter och Framtidsbygget.

Arbetsuppgifter

Enheten ska utgöra en samordningsfunktion mellan regionstyrelseförvaltningens verksamheter och Framtidsbygget.

Som enhetschef verkar du som länken mellan regionstyrelseförvaltningen och Framtidsbygget där du ansvarar för att bevaka förvaltningens intressen och att förvaltningens förutsättningar delges projekt. Du bevakar och rapporterar beroenden till angränsande projekt inom programmet, samt tillser att resurstillsättning från regionstyrelseförvaltningen till projektet sker. Du rapporterar till programchefen och ingår i ledningsgruppen.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:
• Friskvårdsbidrag 2200kr
• Tillgång till friskvårdanläggning
• Växling av semesterdagstillägg
• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen, gärna inom projektledning med inriktning bygg-/fastighetsteknik. Du har flera års erfarenhet av att driva och/eller samordna projekt inom drift/förvaltning och det är meriterande med kunskap om projektplanering, projektrapportering och projektverktyg.

Som enhetschef behöver du vara trygg, stabil och ha självinsikt, samt ha förmåga att själv strukturera angreppssätt och driva processer vidare. Du är en person som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare ställer arbetet krav på att du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är serviceinriktad på så sätt du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar, liksom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheterna i förändringar och har förmåga att snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här