<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska till Sätra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sätra Din hälsocentral har idag knappt 40 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BHV, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett mångkulturellt område. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt, bensår samt osteoporos. Vi har ett akutteam där läkare och sköterska arbetar nära tillsammans. Vi har ett nära samarbete med apotekare som finns i verksamheten och dietist på plats regelbundet. Alla medarbetare har ett stort engagemang och deltar i utveckling av verksamheten i alla dess delar. Vi har en bra struktur på arbetet med sjukskrivna och en rehabkoordinator till vår hjälp. Ett bra samarbete mellan alla yrkeskategorier, en god stämning och arbetsglädje utmärker arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Är du utbildad distriktssköterska och vill jobba förebyggande med hälsa för alla åldersgrupper? Hos oss arbetar vi tillsammans för en sund livsstil med patienten i fokus.

Arbetet omfattar telefonrådgivning, mottagningsarbete med planerade och akuta besök samt förebyggande hälsovård. Vi har ett akutteam där läkare och sköterska arbetar nära tillsammans.

I uppdraget ingår också att delta i vårdplaneringar/SIP i hemmet och planera för patientens vård efter sjukhusvistelse. Vi är ett bra arbetslag med tio distriktssköterskor/sjuksköterskor och nu skall en av oss sluta så vi behöver en kollega till.

Kvalifikationer

Du är distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med förskrivningsrätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Life Care och journalsystemet PMO och erfarenhet av arbete inom primärvården. Har du dessutom en astma/KOL-utbildning är det meriterande. Det är också meriterande att ha arbetat inom kommunens hemsjukvård.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är en positiv och kreativ person. Du bör ha erfarenhet av att ta ansvar och arbeta självständigt, har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och tycker om att engagera dig. Du behöver ha ett genuint intresse för människor och patienten i fokus.

God datorvara och körkort erfordras.

Ansök här