<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till Ambulanssjukvården Gävleborg

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Ambulans/Akut i Region Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som sörjer för den prehospital- och akutsjukvården i länet. I verksamheten arbetar ca 400 medarbetare fördelat på elva ambulansstationer och två akutmottagningar.
Arbetet inom ambulanssjukvården är varierande både i tempo och patientkategorier. Hos oss träffar du alla typer av patienter i alla åldrar. Verksamheten ställer höga krav på medicinsk kompetens och förmågan till problemlösning. Vi satsar stora resurser på kompetensutveckling och har en gedigen intern utbildningsverksamhet. I utbudet finns både grundkurser och repetitionskurser med återkommande övningar. Det finns alltså goda möjligheter till utveckling, både i den egnaprofessionen och som person. I vårt interna utbildningsprogram ingår även avancerad körutbildning i olika steg.
Vi satsar på god arbetsmiljö med en periodiserad arbetstidsmodell med förkortad veckoarbetstid. Arbetstiden är 35timmar och 15 minuter. Under perioden med sommarsemester är veckoarbetstiden 38 timmar och 15 minuter då vi vill
uppnå en jämn bemanning över året. Självklart har vi en modell med individuella scheman.
Vi vill ge våra patienter rätt vård, på rätt vårdnivå och i rätt tid.Vill du göra skillnad och ha ett roligt och intressant arbete där ingen dag är den andra lik ska du söka till oss.
De placeringsorter vi söker nya medarbetare till är:
• Bollnäs/Edsbyn
• Ljusdal/Delsbo/LOS
• Hudiksvall/Nordanstig
• Söderhamn
• Sandviken/Hofors
• Gävle/Ockelbo

Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska i ambulans arbetar du i team och är patientansvarig under uppdraget.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedöma, vårda och behandla patienter utifrån våra behandlingsriktlinjer, generella
direktiv och läkarordinationer. Genom samarbete och utbyte av kunskaper ska du verka för bästa möjliga
omhändertagande av sjuka och skadade. I samarbetet ingår inte bara den egna verksamheten utan också andra instanser
inom vården, räddningstjänsten, polisen och SOS Alarm med flera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet. Arbetet kräver god fysik och
simkunnighet, B- körkort är ett krav. Om du inte har C-körkort erbjuds du möjlighet till betald utbildning.
Urvalet görs utifrån tester och intervjuer.

Ansök här