<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmänspecialist till Hedesunda Färnebo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hedesunda/ Färnebo Din hälsocentral är en mindre hälsocentral med 16 medarbetare i en gammal jordbruksbygd vid Dalälven 3,7 mil söder om Gävle. Geografiskt område c:a 3.900, Hedesunda, Österfärnebo, Gysinge och en hel del småbyar. Det medicinska ansvaret sträcker sig över 2 kommuner, Gävle kommun och Sandvikens kommun.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare. Rehab koordinator 1ggr i veckan, psykolog 1 ggr i veckan och tillgång till dietistenheten. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen, men vi ansvarar också för läkarinsatser i hemsjukvård och särskilt boende.
Vi har 2 boenden, 1 i Hedesunda och 1 i Österfärnebo sammanlagt 47 platser.

Vi har en specialist i allmänmedicin, en specialist i allmänmedicin med hyrläkarkontrakt samt 1 ST-läkare.

Hälsocentralen utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och skapa delaktighet mellan alla yrkesprofessioner.

Fördelar med att vara anställd!

http://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/fordelar-med-att-vara-anstalld/

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av en tjänst hos oss och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Liten hälsocentral som behöver en engagerad och duktig läkare.
Vi ser dig och dina idéer som en tillgång och du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för. Här får du en viktig och ledande roll i teamet med möjlighet att utvecklas. Du kommer att möta patienter i alla åldrar med en stor variation av diagnoser.

Arbetet är strukturerat så att du som specialist kan dela med dig av din kunskap till utbildningsläkare på olika nivåer, allt från läkarassistenter, AT-läkare till ST-läkare.
Mottagningsarbete, viss del Våbo och hemsjukvård.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation som specialist i allmänmedicin och språkkunskaper i svenska på C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Du är flexibel, arbetar med stort ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du är tycker om att arbeta tillsammans med alla yrkeskategorier där vi tar till vara på varandras kompetens.

Du tycker om att dela med dig av din erfarenhet och kompetens till de som finns omkring dig, du har handledarkompetens.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här