Sjuksköterska till ortopedmottagning

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en god arbetsmiljö. Vi bygger för framtiden och satsar mer än en miljard kronor i nya och bättre lokaler. Vår värdegrund; respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet och professionalism och ansvar kännetecknar vår verksamhet. Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Ortopeden i Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Ortopedi är en specialitet på frammarsch. Vi är den största opererande verksamheten och behandlar, opererar och vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• telefonrådgivning
• att delta i den dagliga mottagningsverksamheten vilket bland annat innebär gipsning, såromläggningar och polikliniska operationer
• planering för och bokningar av mottagningsbesök.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har förmågan att prioritera, är ansvarstagande samt har lätt för att samarbeta med såväl interna som externa aktörer.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet från ortopedisk vård, samt erfarenhet av mottagningsarbete.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-10-01

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1794

Senaste ansökningsdatum: 2024-07-31 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Jenny Larsson, vårdenhetschef
Tel: 0650-925 14
Email: jenny.larsson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ann-Charlott Berg, Vårdförbundet
Tel: 0650-930 03
Email: ann-charlott.berg@regiongavleborg.se