Sjuksköterska till ortopedavdelning 6

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Att arbeta hos oss på ortopedavdelningen i Hudiksvall ger en bred erfarenhet inom sjuksköterskeyrket med möjlighet att utvecklas inom området ortopedi och urologi. Vi är måna om att ha kompetenta och yrkesstolta medarbetare för att ge våra patienter bästa möjliga vård. För oss är patientsäkerhet, arbetsmiljöarbete och kompetensutveckling högt prioriterat.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på ortopedavdelning 6 kan du se fram emot ett roligt, stimulerande och ständigt utvecklande arbete inom ett spännande område med många olika diagnoser inom akut ortopedi och urologi. På avdelningen bedrivs även elektiv vård med cirka fyra planerade operationer i veckan. Du är arbetsledare och omvårdnadsansvarig för ditt vårdlag med upp till 6-8 patienter. Som en del i ett team bestående av sjuksköterskor, vårdkoordinator, läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter samordnar du patientens omvårdnad och medicinska vård. Utöver arbetet i vårdlaget förväntas du som medarbetare bidra till enhetens utvecklingsarbete och vår gemensamma arbetsmiljö.

Som sjuksköterska hos oss får du bland annat arbeta med
• omvårdnad inklusive förebyggande arbete mot vårdskador
• läkemedelsadministrering
• hantering av medicinteknisk utrustning som infusionspumpar, VAC-pumpar, centrala infarter, sonder, katetrar
• dokumentation och planering för patient vid in- och utskrivning
• information och undervisning.

Hos oss får du
• arbeta med ett glatt och sammansvetsat gäng
• individuellt schema enligt Time Care
• ett skräddarsytt introduktionsprogram på 6-8 veckor för att skapa dom bästa förutsättningarna för dig som ny medarbetare
• möjlighet att använda dig av friskvård med Epassi.

Vi har verksamhet dygnet runt, vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dagar, kvällar och nätter. Vi tillämpar nattavtal.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse för ortopedi/urologisk omvårdnad samt ett genuint intresse och engagemang för patienternas välbefinnande. För att trivas hos oss behöver du kunna hantera den omväxlande vardagen på en ortopedisk akutvårdsavdelning. Du är duktig på att prioritera och omprioritera, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och även hantera ett stundvis högt tempo utan att förlora i patientsäkerhet och kvalité. Du är ansvarstagande och kan arbeta målinriktat och systematiskt. Du har ett fint bemötande och ser respektfull, lyhörd och empatisk kommunikation som ett viktigt verktyg i kontakten med patienter, närstående, medarbetare samt andra interna och externa aktörer. Du har god förmåga att både arbetsleda och samarbeta.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1692

Senaste ansökningsdatum: 2024-07-31 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Karoline Ropponen, vårdenhetschef
Tel: 0650-925 65
Email: karoline.ropponen@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Bertil Ahlberg, Vårdförbundet
Tel: 0650-920 66
Email: bertil.ahlberg@regiongavleborg.se

Monica Wicksell Jansson, Vårdförbundet
Tel: 0650-920 66
Email: monica.wicksell.jansson@regiongavleborg.se