Sjuksköterska till intermediärvårdsavdelning, rotationsmöjlighet inkluderat

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Intermediärvårdsavdelningen (IMA) är en helt ny vårdavdelning som vi planerar att öppna hösten 2024. Vi kommer att ha 4-5 vårdplatser och vårda patienter med svikt i ett eller flera organsystem och som har behov av högre vårdnivå och övervakning men som inte fullt ut kräver intensivvård.

Har du viljan att växa och utvecklas finns nu en ny välkomnande vårdavdelning med nya kollegor att hitta hem till. Vi tror på mångfald och värdesätter lagspelare med olika bakgrund och erfarenhet. Vi tar gärna in din kunskap och erfarenhet till oss och ser också en stor nytta med att sprida vår kunskap till andra delar av slutenvården. Av den anledningen välkomnar vi dig som är intresserad av en rotationstjänst! Möjlighet till tillsvidarearbete kan även finnas.

Varmt välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att ha en viktig roll på arbetsplatsen genom att vara med och påverka arbetssätt, rutiner och vårdens utformning. Tillsammans ska vi skapa en trivsam och patientfokuserad miljö med patientsäkerheten som högsta prioritet. I team med undersköterska och läkare kommer vi att vårda 2-3 patienter per pass men utifrån behov samarbetar vi med övrig vårdpersonal för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra patienter. Vanligt förekommande diagnoser hos oss kommer att vara respiratorisk svikt, sepsis, metabola rubbningar och intoxikationer.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat arbeta med
• vasoaktiva läkemedel
• icke-invasiv ventilation (NIV/högflöde)
• invasiv blodtrycksmätning (artärnål)

Hos oss får du
• möjlighet till kompetensutveckling i form av interna utbildningar och vidareutbildning inom akutsjukvård och intermediärvård
• göra betydelsefulla insatser och vara en del av ett större sammanhang
• möjlighet att vara med och utveckla verksamheten framåt.


Vi är mån om dig och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Som person söker vi dig som är ansvarsfull och trivs med att på egen hand strukturera arbetet utifrån ramar för vårt gemensamma arbetssätt. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter.

Vidare är det viktigt att du är lugn, stabil och fokuserar på rätt saker i pressade lägen. Till sist önskar vi att du arbetar bra med kollegor, uppskattar teamarbete och är mån om en god laganda.


Som sjuksköterska hos oss behöver du inneha
• yrkeslegitimation för arbete som sjuksköterska
• erfarenhet av arbete i rollen som sjuksköterska.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1361

Senaste ansökningsdatum: 2024-07-21 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Henrik Solum, vårdenhetschef
Email: henrik.solum@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Elisabeth Blomqvist, Vårdförbundet
Email: elisabeth.blomqvist@regiongavleborg.se