Vikariat audionom till hörcentralen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

I Gästrikland finns två hörcentraler, en i Gävle och en i Sandviken med totalt nio audionomer, en audiometris samt tre administratörer. Tekniska hörselvården med tre tekniker och en ingenjör ingår i vår vårdenhet och vi har ett nära samarbete med hörselhabiliteringen och öron-näs-halsmottagningen. Just nu är vi inne i en fas av utveckling och en massa spännande projekt som gör jobbet hos oss roligt och inspirerande, med stora möjligheter att driva svensk hörselvård framåt. Hos oss hamnar du i ett tryggt och trevligt gäng.

Arbetsuppgifter

Som audionom hos oss kan du få varierande arbetsuppgifter både vad gäller diagnostik och teknisk rehabilitering. Det är ett självständigt arbete med möjlighet att prova olika inriktningar utifrån intresse som till exempel barn, tinnitus, grav hörselnedsättning och olika specialmätningar. Arbetet med dina patienter utför du självständigt men i ett nära samarbete med tekniker, ingenjör och läkare.

Som audionom hos oss har du också möjlighet att arbeta med
• REM
• vaxborttagning.

Hos oss får du
• anpassad introduktion med mentorskap
• ett varierat anpassat schema.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi värdesätter att du har ett positivt förhållningssätt, är öppen och nyfiken på nya idéer, att du är noggrann och trivs att arbeta självständigt och i teamarbete.

I rollen som audionom ska du
• vara legitimerad audionom.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-06-24 eller enligt överenskommelse Tjänsten är ett vikariat på ett år

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/872

Senaste ansökningsdatum: 2024-04-26 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Marie Ståhl, vårdenhetschef
Email: marie.stahl@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Adam Öinert, SRAT
Email: adam.oinert@regiongavleborg.se