Fysioterapeut till specialistvården

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

I Bollnäs finns ett litet, trivsamt och familjärt sjukhus där samverkan mellan olika verksamheter är nyckeln till framgång. Specialistvården i Bollnäs bedriver specialistvård och rehabilitering på ett flertal vårdavdelningar och mottagningar vid Bollnäs sjukhus samt på en mottagning i Söderhamn. På enheten finns en bred erfarenhet som representeras av fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, rehabiliteringsassistent och vårdkoordinator. Hela enheten utgörs av 21 medarbetare varav åtta stycken är fysioterapeuter.

Vi söker nu en fysioterapeut som vill bli en del av vårt härliga gäng!

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut på specialistvården kommer du att arbeta på sjukhusets strokeenhet samt även viss poliklinikmottagning inom ortopedi och reumatologi. Vi erbjuder en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat där teamarbetet och personcentrerarad vård ligger i fokus. Hos oss är samverkan mellan yrkeskategorierna en självklarhet.

Som fysioterapeut hos oss kommer du bland annat att
• arbeta med fysioterapeutiska bedömningar och behandlingar inom akut strokesjukvård, strokerehabilitering, internmedicin samt ortopedisk- och reumatologisk mottagningsverksamhet
• arbeta utifrån nationella vårdförlopp
• medverka vid länsgemensamma träffar utifrån specialistområde.

Hos oss får du
• ett omväxlande arbete där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor
• möjlighet till kompetensutveckling genom både interna och externa utbildningar
• arbeta i ett trivsamt och engagerat team där det alltid finns någon att rådfråga
• arbetstid måndag till fredag dagtid med flex.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att trivas i denna roll behöver du ha en god samarbetsförmåga samt vara lyhörd och kommunikativ. Du drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet där patienten alltid är ditt huvudfokus. Du kan även planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och ansvarar själv för att strukturera ditt arbete så att det passar den övriga verksamheten. Vidare ser vi att du snabbt kan skifta fokus och anpassa dig till ändrade omständigheter och att du ser möjligheter i att förändra och utveckla verksamheten.

I rollen som fysioterapeut ska du
• vara legitimerad fysioterapeut.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom specialistvården.

Provanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/396

Senaste ansökningsdatum: 2024-03-01 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Anna Jonsson, vårdenhetschef
Tel: 0278-381 88
Email: anna.k.jonsson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Erika Söroms Thorsteinsen, Fysioterapeuterna
Tel: 0278-386 28
Email: erika.soroms.thorsteinsen@regiongavleborg.se