Arbetsterapeut till specialistvården

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Nu har du chansen att bli en del av arbetsterapienheten på Gävle sjukhus! Vi arbetar tillsammans med sjukhusets alla vårdavdelningar samt ett flertal mottagningar som till exempel handmottagning, lymfmottagning, barnmottagning och minnesmottagning.

Just nu söker vi dig med erfarenhet av handrehabilitering och/eller erfarenhet från slutenvården. Vi söker även dig som är ny i yrket eller oerfaren inom slutenvårdsarbete, då kan du få möjlighet att till en början prova på olika områden för att få en bredd i dina kunskaper. Vid intresse så finns det möjligheter att få fördjupa sig och även jobba inom vår specialiserade öppenvård vid fortsatt arbete hos oss.

Arbetsuppgifter

Vi vill utöka vårt sammansvetsade team som värderar kvalitet, arbetsmiljö, arbetsglädje och ett aktivt medarbetarskap högt. En av våra styrkor är att vi är många arbetsterapeuter, cirka 25 stycken, med olika spetskompetensområden. Det gör att vi kan ge våra patienter bästa möjliga vård samt ha ett kollegialt lärande och stötta varandra i det dagliga arbetet. Du kommer kunna få god handledning i ditt dagliga arbete samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi ser också fram emot att få lära oss av dig!

Hos oss arbetar du i en målstyrd verksamhet för både patientarbete samt i det verksamhetsutvecklande arbetet, och genom aktivt medarbetarskap kommer du vara delaktig i verksamhetsutveckling och arbetsmiljöarbete i verksamheten.

Som arbetsterapeut hos oss har du varierade arbetsuppgifter och kommer bland annat att arbeta med
• bedömning, behandling och träning av aktivitets- och funktionsförmåga
• utprovning samt förskrivning av hjälpmedel
• samverkan i teamarbete vid de olika enheter/avdelningar som vi jobbar tillsammans med.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att trivas hos oss tror vi att du är intresserad av ett arbetssätt som är strukturerat, evidensbaserat samt ständigt utvecklande, och du kan prioritera och planera din arbetsdag. Du bör trivas i en verksamhet med varierande arbetstempo och ett stort fokus på samarbete med både kollegor och andra vårdgivare.

I rollen som arbetsterapeut ska du
• vara legitimerad arbetsterapeut.

För den här tjänsten är det meriterande med erfarenhet av handrehabilitering såväl som erfarenhet inom slutenvården.

Vi söker både dig som är nyutexaminerad och dig som är rutinerad arbetsterapeut. Det är vårt mål att matcha din kompetens och dina önskemål med din kommande placering, men du bör vara öppen för arbete på olika avdelningar och mottagningar. Ange gärna intresseområde i din ansökan.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/379

Senaste ansökningsdatum: 2024-03-04 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Anna Grundvig Nylund, vårdenhetschef
Tel: 026-15 74 17
Email: anna.grundvig.nylund@regiongavleborg.se

Ulrika Ehn, arbetsterapeut, skyddsombud
Tel: 026-53 15 85
Email: ulrika.ehn@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Frida Persson, Sveriges Arbetsterapeuter
Tel: 026-65 02 99
Email: frida.n.persson@regiongavleborg.se