Arbetsterapeut till arbetsterapi och fysioterapi specialistvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

På vår enhet utför vi specialistvårdsbaserad vård för patienter inneliggande på Hudiksvalls sjukhus samt patienter remitterade från Gävle och Hudiksvalls sjukhus, specifika patienter från primärvården samt från annan specialistvård i landet. På vår enhet arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter. Fokus ska ligga på personcentrerad och evidensbaserad rehabilitering, obruten vårdkedja samt tillgänglighet. Detta ska utföras inom ramen för givna resurser, prioriteringar och likvärdighet i länet. Vår enhet har tagit steget in i en digital plattform där digitala arbetssätt kommer att bli mer vanligt förekommande.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuter på vår enhet arbetar mot flera verksamheter som exempelvis ortopedi, medicin, kirurgi, neurologi, reumatologi och kardiologi. Som en naturlig del i din utveckling över tid och fortsatta arbete hos oss finns möjligheter att få fördjupa dig och vid intresse jobba in dig i vår specialiserade öppenvård.

Du ansvarar för arbetsterapeutisk bedömning och behandling av patienter på din avdelning eller mottagning. Du arbetar ofta i team med olika yrkeskategorier vilket upplevs både roligt och lärorikt. På enheten arbetar både mindre erfarna arbetsterapeuter och arbetsterapeuter med hög kompetens och lång erfarenhet. På enheten arbetar även en arbetsterapeut som har lymfterapi som specialitet. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och hos oss krävs det att varje medarbetare får en bred kunskapsbas för att kunna stödja varandra i vardagsarbetet. Förutom samverkan med andra arbetsterapeuter samverkar du även med fysioterapeuter och rehabassistenter som arbetar i vår enhet.

Som arbetsterapeut hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• arbetsterapeutisk bedömning och behandling av patienter på din avdelning/mottagning
• utbildning och rådgivning till vårdpersonal och att driva utvecklingen inom ditt område
• handledning av studenter efter genomgången handledarutbildning. Ange gärna intresseområde i din ansökan.


Hos oss får du
• en utsedd fadder och ett individuellt introduktionsprogram
• efter en tid erbjuden en mentor för vidare individuellt stöd i arbetet och i din personliga utveckling.

Läs mer om våra övriga förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och är lyhörd i mötet med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du ser till helheten, agerar och fattar beslut utifrån verksamhetens bästa i det dagliga arbetet.

I rollen som arbetsterapeut ska du
• vara legitimerad arbetsterapeut.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/392

Senaste ansökningsdatum: 2024-03-25 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Kristin Vandér, vårdenhetschef
Tel: 0650-369 24
Email: kristin.vander@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ulrika Hägerlind, Sveriges Arbetsterapeuter
Tel: 0650-924 33