Läkarassistent/underläkare sommaren 2024 till Gävle Strand Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Gävle Strand Din hälsocentral återfinns i Tullhuset på Alderholmen, vi flyttade hit till nybyggnation i september 2020. Hos oss arbetar 25 medarbetare och i dagsläget har vi cirka 7000 listade patienter. Vi ligger i nära anslutning till buss och tågstation för bra pendlingsmöjligheter. Vi hoppas kunna locka dig till en arbetsplats där sammanhållning och god arbetsmiljö är viktiga ledord. Vi är en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp. Gävle Strand Din hälsocentral är en del av Min vård Gävleborg som ger möjlighet till digitala vårdtjänster vilket är en viktig pusselbit för att skapa en mer tillgänglig och jämlik vård.

Arbetsuppgifter

Som läkarassistent/underläkare hos oss erbjuder vi ett varierande arbete där du ges möjlighet att ta emot egna patienter under handledning. När du kommer till oss får du en bra introduktion med utbildning på kliniskt tekniskt utbildningscenter samt utbildning i vårt journalsystem. Därefter gör vi en individuell introduktionsplan där vi anpassar arbetsuppgifterna utifrån din kompetens. Vi värdesätter långsiktiga samarbeten och är lyhörda för dina framtida karriärplaner. Vi ser gärna att du är en del av vår framtid.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Studerande vid svensk fakultet:
Du som studerat i Sverige och fullgjort minst 10 terminer kan söka som läkarassistent till oss. Som underläkare kan du söka till oss vid avslutad läkarutbildning med erhållet examensbevis.

Studerande vid utländsk fakultet:
Du som studerat utanför Sverige och söker arbete som läkarassistent ska ha studerat till den nivå som motsvarar minst term 10 i Sverige.

Meriterande är fler genomförda och godkända terminer.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-06-03 Tidsbegränsad anställning till och med 2024-08-31

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/347

Senaste ansökningsdatum: 2024-03-17 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Torbjörn Eriksson, vårdenhetschef
Email: torbjorn.eriksson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ylva Björklund, GHLF
Tel: 026-15 01 89
Email: ylva.bjorklund@regiongavleborg.se