Läkarassistent sommaren 2024 till Andersberg Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Andersberg Din hälsocentral är en medelstor hälsocentral i ett mångkulturellt bostadsområde. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare och rehab koordinator. Vi ser varandra som en tillgång och använder oss av varandras specialkunskap. Vi har patienten i fokus och ett gemensamt mål att tillsammans ge bästa möjliga vård. Vi utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.

Arbetsuppgifter

Som läkarassistent hos oss erbjuder vi ett varierande arbete där du ges möjlighet att ta emot egna patienter under handledning. När du kommer till oss får du en bra introduktion med utbildning i vårt journalsystem. Därefter gör vi en individuell introduktionsplan där vi anpassar arbetsuppgifterna utifrån din kompetens. Vi värdesätter långsiktiga samarbeten och är lyhörda för dina framtida karriärplaner. Vi ser gärna att du är en del av vår framtid. Arbetsuppgifter utifrån Socialstyrelsens riktlinjer.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel och engagerad person som trivs i nära samarbete med alla hälsocentralens professioner i en omväxlande vardag. Du är intresserad av utveckling- och förbättringsarbete och trygg i din yrkesroll, och du har förmåga att bemöta människor på ett professionellt och empatiskt sätt.

Studerande vid svensk fakultet:
Du som studerat i Sverige och fullgjort minst sju terminer kan söka som läkarassistent till oss.

Studerande vid utländsk fakultet:
Du som studerat utanför Sverige och söker arbete som läkarassistent ska ha studerat till den nivå som motsvarar minst sju terminer i Sverige.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-06-01 Tidsbegränsad anställning till och med 2024-08-31

Antal platser: 4

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/319

Senaste ansökningsdatum: 2024-02-29 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Miroslava Hibner, vårdenhetschef
Tel: 026-15 55 61
Email: miroslava.hibner@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ylva Björklund, GHLF
Tel: 070-370 77 04
Email: ylva.bjorklund@regiongavleborg.se