Läkarassistent/underläkare sommaren 2024 till Strömsbro Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Strömsbro Din hälsocentral har idag cirka 11150 listade patienter. Vi bedriver sedvanlig primärvård med akutteam, läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Med ett tryggt och varmt bemötande levererar vi god och nära vård, anpassad efter varje unik patient. Vi är en del av Min vård Gävleborg som ger möjlighet till digitala vårdtjänster vilket är en viktig pusselbit för att skapa en mer tillgänglig och jämlik vård.

Arbetsuppgifter

Som läkarassistent hos oss erbjuder vi en bra introduktion med utbildning på kliniskt tekniskt utbildningscenter samt utbildning i vårt journalsystem. Därefter gör vi en individuell introduktionsplan där vi anpassar arbetsuppgifterna utifrån din kompetens. Det är ett varierande arbete där du ges möjlighet att ta emot egna patienter under handledning. Vi värdesätter långsiktiga samarbeten och är lyhörda för dina framtida karriärplaner. Vi ser gärna att du är en del av vår framtid.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Studerande vid svensk fakultet:
Du som studerat i Sverige och fullgjort minst sju terminer kan söka som läkarassistent till oss. Som underläkare kan du söka till oss vid avslutad läkarutbildning med erhållet examensbevis.

Studerande vid utländsk fakultet:
Du som studerat utanför Sverige och söker arbete som läkarassistent ska ha studerat till den nivå som motsvarar minst sju terminer i Sverige.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-06-03 Tidsbegränsad anställning till och med 2024-08-31

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/281

Senaste ansökningsdatum: 2024-02-25 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Birgitta Hemlin, vårdenhetschef
Tel: 072-203 31 82
Email: birgitta.hemlin@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ylva Björklund, GHLF
Tel: 070-370 77 04
Email: ylva.bjorklund@regiongavleborg.se