Läkarassistent/underläkare sommaren 2024 till Södertull Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Södertull Din hälsocentral ligger mitt i centrala Gävle med nära till buss- och tågförbindelser. Vi arbetar tillsammans i flera professioner och kan erbjuda en bred kompetens med specialistsjuksköterskor, fysioterapeuter och psykosocialt team. Hos oss får du handledning av vana allmänspecialister och ST-läkare som får dig att utvecklas.

Arbetsuppgifter

Som läkarassistent/underläkare hos oss erbjuder vi ett varierande arbete där du ges möjlighet att ta emot egna patienter under handledning. När du kommer till oss får du en bra introduktion med utbildning på kliniskt tekniskt utbildningscenter samt utbildning i vårt journalsystem. Därefter gör vi en individuell introduktionsplan där vi anpassar arbetsuppgifterna utifrån din kompetens. Vi värdesätter långsiktiga samarbeten och är lyhörda för dina framtida karriärplaner. Vi ser gärna att du är en del av vår framtid.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Studerande vid svensk fakultet:
Du som studerat i Sverige och fullgjort minst sju terminer kan söka som läkarassistent till oss. Som underläkare kan du söka till oss vid avslutad läkarutbildning med erhållet examensbevis.

Studerande vid utländsk fakultet:
Du som studerat utanför Sverige och söker arbete som läkarassistent ska ha studerat till den nivå som motsvarar minst sju terminer i Sverige.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Enligt överenskommelse Tidsbegränsad anställning till och med 2024-08-31

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/297

Senaste ansökningsdatum: 2024-02-28 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Sophie Schelin, vårdenhetschef
Tel: 073-841 39 60
Email: sophie.schelin@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ylva Björklund, GHLF
Tel: 026-15 01 89
Email: ylva.bjorklund@regiongavleborg.se