Servicemedarbetare i vårdnära miljö för timanställning/sommarvikariat, Gävle

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområdet Logistik och Service har ca 150 medarbetare fördelat över orterna Gävle, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn och Ljusdal. Logistik och Service har ett regionsövergripande ansvar för den interna logistiken och serviceleveransen till och inom Akutsjukhus, Närsjukhus och Hälsocentraler inom Region Gävleborg.
Uppdraget är att leverera tjänster med rätt innehåll, kvalité och omfattning. Fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på Respekt & Ödmjukhet, Öppenhet & Ärlighet samt Professionalism & Ansvar. Som timanställd servicemedarbetare i vårdnära miljö kommer du att bli anställd hos Visstidsbemanningen Region Gävleborg men placerad hos Logistik och Service.

Arbetsuppgifter

Arbetet som servicemedarbetare i vårdnära miljö är omväxlande, spännande och lärorikt. Arbetsuppgifterna och arbetstiderna varierar beroende på vilken enhet du arbetar på. Vi tillämpar skiftgång där nattarbete kan förekomma.

Som servicemedarbetare på Transportservice får du bland annat utföra arbetsuppgifter som

• Godsmottagning hantering samt registrering
• Inre transporter av ex. gods, avfall, textilier och läkemedel
• Mindre flyttuppdrag
• Avfallshantering från våra miljöstationer
• Biltransport av gods, avfall, catering samt post mellan Gävle sjukhus och hälsocentraler/mottagningar utanför sjukhusområdet

https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/aktuella-kampanjer/logistik-och-service/

Kvalifikationer

I rollen som servicemedarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och ha förmågan att ta egna initiativ. Du ska se möjligheter och sätta kunden i fokus. Du är en empatisk person med en god social förmåga och kan läsa av situationer och agera därefter. Då arbetet är fysiskt krävande så är det viktigt att du uppskattar ett arbete i rörelse. Vidare är du kommunikativ och arbetar bra tillsammans med andra.

I rollen som servicemedarbetare har du

• Avslutad gymnasieutbildning
• Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
• Grundläggande datorkunskaper

Vi ser gärna att du har

• Truckkort med behörighet A och/eller D1
• Genomfört ADR-utbildning
• B-körkort

Då vi eftersträvar en snabb rekryteringsprocess så kommer urval och intervjuer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/336

Senaste ansökningsdatum: 2024-02-25 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Elin Arnberg Bondesson
Email: elin.arnberg.bondesson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Linda Pettersson Lind
Tel: 026-15 50 04
Email: linda.pettersson.lind@regiongavleborg.se