Chefssekreterare till klinisk kemi och transfusionsmedicin

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Du kommer att tjänstgöra på klinisk kemi och transfusionsmedicin i Hudiksvall och Ljusdal, med stationeringsort Hudiksvall. I Hudiksvall har vi under det senaste året bytt ut en stor del av våra analysinstrument och byggt om till ett välfungerande laboratorium där medarbetarna varit en viktig del i arbetet. Här arbetar du tillsammans med vårdenhetschef, biomedicinska analytiker, laboratorieassistenter, undersköterskor och ingenjörer.

Arbetsuppgifter

Som chefssekreterare inom klinisk kemi och transfusionsmedicin norra Hälsingland är du direkt underställd vårdenhetschef. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge vårdenhetschef stöd i det dagliga arbetet på arbetsplatsen. Exempel på dessa kan vara schemaläggning, lösa korttidsfrånvaro, hålla i enklare möten och föra mötesanteckningar. Utifrån din kompetensprofil och vilja till utveckling kan tjänsten anpassas på ett för verksamheten ändamålsenligt sätt. Tjänsten kommer att kombineras med kliniskt arbete i laboratoriemiljö. Du kommer att arbeta självständigt och arbetsuppgifterna kan variera beroende på verksamhetens behov. I din roll som chefssekreterare finns också möjligheten till stöd och samarbete med övriga chefssekreterare inom verksamhetsområde laboratoriemedicin.

Som chefssekreterare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• att bistå chef med hantering och planering i den dagliga driften
• schemaplanering
• att hålla i enklare möten och föra minnesanteckningar på dessa och andra möten
• fakturagranskning
• hantering av personalsystem
• resebeställningar
• IT/tele
• lokalbokningar
• framtagande av rapporter samt statistik.

Då verksamheten finns på två orter ingår en del resor. Placeringsort är Hudiksvall. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag, och du kommer att utföra laboratorietjänstgöring en del av din arbetstid.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en stabil och engagerad person som trivs i nära samarbete med alla laboratoriemedicins professioner i en omväxlande vardag. Du är trygg i din yrkesroll och du har förmåga att bemöta människor på ett professionellt och empatiskt sätt. Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad, har en hög grad av tillgänglighet och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med ett högt tempo. Stor vikt läggs på personliga egenskaper, att du har förmågan att arbeta självständigt, kan samarbeta, är flexibel och noggrann.

I rollen som chefssekreterare ska du ha
• utbildning som undersköterska, sjuksköterska, biomedicinsk analytiker eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
• god datorvana och arbetar tryggt i Office-paketet.

För den här tjänsten är det meriterande om du har praktisk erfarenhet av våra IT-system Självservice, Agresso, Cyklop, Proceedo, Time Care och Platina.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-04-01

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/256

Senaste ansökningsdatum: 2024-02-23 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Sophie Westberg, vårdenhetschef
Email: sophie.westberg@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Eva Charlotte Eriksson, Vision
Email: eva.charlotte.eriksson@regiongavleborg.se