Sjuksköterska till intensivvårdsavdelning

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

På intensivvårdsavdelningen bedrivs medicinsk intensivvård, postoperativ övervakning samt optimering och stabilisering av traumapatienter. Hos oss finns 2-3 vårdplatser beroende på vårdtyngd och vårt upptagningsområde är södra Hälsingland.
På avdelningen arbetar vi tillsammans i team där specialist- och allmänsjuksköterskor, läkare, undersköterskor och fysioterapeuter tillsammans fokuserar på att ge den bästa möjliga vården till våra patienter. Hos oss växlar tempo och arbetsuppgifter snabbt vilket gör arbetet händelserikt och utvecklande!

Nu söker vi två intensivvårdssjuksköterskor/sjuksköterskor som vill vara en del av vårt team som präglas av samarbete, kompetens och en vilja att bli bättre tillsammans!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta tillsammans med samtliga professioner på vår avdelning. Du ansvarar tillsammans med teamet för att vårda patienter med svåra sjukdomstillstånd och svikt i vitala funktioner. Vi arbetar personcentrerat och anpassar omvårdnaden på bästa sätt till den enskilde patienten.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• administration av läkemedel
• utvärdering av patientens tillstånd och korrigering av given behandling
• förbereda patienten inför undersökning.

Hos oss får du
• ett spännande arbete i en högteknologisk miljö där du får jobba tillsammans med en trygg, kunnig och positiv arbetsgrupp
• en individuellt anpassad introduktion
• möjlighet att påverka ditt schema då vi tillämpar önskeschema.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att strukturera ditt arbete och veta vad som behöver göras, även i akuta situationer. Då vi arbetar i team runt patienten behöver du ha god samarbetsförmåga, kunna kommunicera väl, vara lyhörd samt kan lösa utmaningar på ett konstruktivt sätt. Du kan även anpassa dig, snabbt tänka om och ändra synsätt. Du är aktiv i din roll som sjuksköterska och ser vad som behöver göras, tar initiativ och agerar.

I rollen som intensivvårdssjuksköterska/sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård eller anestesi alternativt minst 10 års erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom slutenvården.

Vi söker dig som vill vara med att driva och utveckla intensivvården tillsammans med oss. Ansök idag!

Provanställnings kan komma att tillämpas.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/234

Senaste ansökningsdatum: 2024-03-03 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Kristina Leandersson, Vårdenhetschef
Tel: 070-080 86 21
Email: kristina.leandersson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Karin Molin, Vårdförbundet
Email: karin.molin@vardforbundet.se