Sjuksköterska till Ljusdal-Ramsjö Din hälsocentral/familjeläkarjour

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Familjeläkarjouren ingår i verksamhetsområde Ljusdal och är en del av Ljusdal-Ramsjö Din hälsocentral. Verksamheten bedrivs dygnet runt och årets alla dagar.
Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Vilja att ingå i olika team är ett krav. I anställningen ingår att samarbeta och underlätta för andra. Inom verksamhetsområde Ljusdal finns ytterligare två hälsocentraler, Järvsö och Färila/Los, närsjukvårdsavdelning samt dagrehabilitering, bassäng och dietist.

Arbetsuppgifter

Familjeläkarjouren är dagtid en del av hälsocentralens verksamhet. På kvällar, nätter och helger är verksamheten en mindre primärvårdsjour där du i team med undersköterska och läkare finns tillgänglig för våra invånares trygghets skull.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• planerad och oplanerad mottagningsarbete
• telefonrådgivning.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel och engagerad kollega. Du är intresserad av utveckling- och förbättringsarbete och trygg i din yrkesroll, och du har förmåga att bemöta människor på ett professionellt och empatiskt sätt. Du ska ha ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och ta ett professionellt ansvar. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en vilja att utvecklas för att göra egna bedömningar av patienten. Som anställd på familjeläkarjouren förväntas du kunna samarbeta över de traditionella gränserna med andra enheter utifrån patienternas behov.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska
• inneha giltigt B-körkort.

För den här tjänsten är det meriterande om du har några års erfarenhet av sjuksköterskeyrket.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Vikariat med start 2024-05-01 till och med 2025-08-31

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/213

Senaste ansökningsdatum: 2024-02-26 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Emelie Risarv, biträdande vårdenhetschef
Email: emelie.risarv@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anna Olsson, Vårdförbundet
Email: anna.olsson@regiongavleborg.se