Sjuksköterska till kirurgavdelning 112K

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Kirurgkliniken i Gävle består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopimottagning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi. Kirurgavdelning 112K har 18 vårdplatser och ett brett spektrum av patienter inom områdena öron- näs- hals, kärlkirurgi samt övre gastro. Vi har nära samarbete med andra enheter inom verksamhetsområde kirurgi. På 112K får du en bra grund inom sjuksköterskeyrket samt möjlighet att utvecklas inom området kirurgi, som till exempel specialistsjuksköterska.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett roligt och ständigt utvecklande arbete inom ett av sjukvårdens mest spännande arbeten med akuta och planerade patienter. Du är arbetsledare för ditt vårdlag och samordnar både medicinska- och omvårdnadsfrågor i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Som stöd har du även enhetens specialistsjuksköterska och vårdplanerare. Vårdlaget ansvarar över sex patienter. Utöver arbetet i vårdlaget förväntas du även att som medarbetare bidra till enhetens utvecklingsarbete och vår gemensamma arbetsmiljö.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• blodprovstagningar
• hantering av olika dränage
• avancerad sårvård
• undertrycksbehandlingar/VAC behandling
• trakeostomivård/provoxvård.

Hos oss får du
• en individuellt anpassad introduktion med möjlighet till förlängd introduktion
• ett självständigt och varierande arbete med utvecklingsmöjligheter
• möjlighet att dela med dig av dina kunskaper genom att handleda studenter.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ny eller erfaren legitimerad sjuksköterska och har intresse för kirurgisk omvårdnad. För att trivas hos oss behöver du kunna hantera den omväxlande vardagen och vara duktig på att omprioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter utan att förlora i patientsäkerhet och kvalitét. Du är ansvarstagande och kan arbeta målinriktat och systematiskt. Du har en god förmåga att samarbeta och ser dialog som ett viktigt verktyg i kontakten med patienter, kollegor och andra interna samt externa aktörer. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi är proaktiva och arbetar ständigt med utveckling av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kirurgisk vård och akutsjukvård. Även adekvat specialistutbildning är meriterande.

För oss är patientsäkerhet, arbetsmiljöarbete och kompetensutveckling högt prioriterat och vi hoppas att du tycker likadant. Respekt, öppenhet och ödmjukhet är exempel från vår värdegrund. Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du delar vår värdegrund.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-02-26 eller enligt överenskommelse

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/215

Senaste ansökningsdatum: 2024-02-23 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Maria Löfblom, vårdenhetschef
Tel: 026-15 42 90
Email: maria.lofblom@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anneli Rask Malmborg, Vårdförbundet
Tel: 026-15 53 29