Allmänspecialist till Hudiksvall Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av de större hälsocentralerna i länet med drygt 14500 listade patienter. Vi är idag cirka 100 medarbetare som tillsammans bedriver primärvård med läkarmottagning, BVC med familjecentral, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hemsjukvård. Vi är även utbildningscentral för läkare.

Hudiksvall är den mindre staden med det stora utbudet. Här finns närhet till både hav, fjäll och storstad.

Arbetsuppgifter

Vi ser en framtid med förbättring och effektivisering. Är du intresserad av en tjänst hos oss och vill vara med och utveckla primärvården? Vi ser dig och dina idéer som en tillgång. Vill du arbeta både självständigt och i team, samt träffa patienter med många olika sökorsaker? Du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för. Både vi och hela Region Gävleborg befinner oss i en spännande utvecklingsfas med digitala vårdbesök. Vi är en verksamhet som står i en god utvecklingsfas där mycket hänt under de senaste två åren, så vill du hänga på, tveka inte att söka.

Vi har fem egna familjeläkare, en ST-läkare samt hyrläkare som finns i verksamheten sedan en längre tid. Verksamheten har också en kompetent sjuksköterskegrupp där vi driver sjuksköterskeledd mottagning inom ramen för flera patientgrupper. Vi har nära kommunal samverkan utifrån SÄBO och hemsjukvård.

Som allmänspecialist hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• mottagningsarbete
• planerad och lättakut verksamhet
• utveckling och förbättringar.

Hos oss får du
• ingå i ett team tillsammans med övriga yrkesgrupper på hälsocentralen
• ett gott stöd från dina arbetskamrater med möjlighet att ge patienten den goda vård och det goda bemötande vi står för.

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som tar ansvar, själv strukturerar ditt arbete och driver utvecklingen framåt. Du tycker om att ta initiativ och sätter gärna igång aktiviteter som leder till resultat. Vidare ser vi gärna att du trivs i en föränderlig miljö och kan anpassa ditt synsätt utifrån ändrade omständigheter. Det är viktigt att du arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har en god empatisk förmåga, ett professionellt och ansvarsfullt arbetssätt samt ett respektfullt bemötande gentemot kollegor och patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

I rollen som allmänspecialist ska du ha
• svensk läkarlegitimation
• specialistutbildning inom allmänmedicin
• god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska
• B-körkort.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse Provanställning kan komma att tillämpas

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/212

Senaste ansökningsdatum: 2024-02-29 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Marie-Louise Snell, vårdenhetschef
Email: marie-louise.snell@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anna Sidorson, GHLF
Email: anna.sidorson@regiongavleborg.se