Läkarassistent/underläkare sommaren 2024 till Sätra Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Sätra Din hälsocentral har idag cirka 30 medarbetare och bedriver primärvård i ett mångkulturellt område. Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC på familjecentral, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi, hembesök, samt specialistmottagningar för bland annat diabetes, hypertoni och bensår. Medarbetargruppen hos oss har ett stort engagemang och deltar i utveckling av verksamheten i alla dess delar. Vi värdesätter bra samarbete mellan alla yrkeskategorier och god stämning där en stark känsla av gemenskap genomsyrar arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Som läkarassistent/underläkare hos oss erbjuder vi ett varierande arbete där du ges möjlighet att ta emot egna patienter under handledning. När du kommer till oss får du en bra introduktion med utbildning på kliniskt tekniskt utbildningscenter samt utbildning i vårt journalsystem. Därefter gör vi en individuell introduktionsplan där vi anpassar arbetsuppgifterna utifrån din kompetens. Vi värdesätter långsiktiga samarbeten och är lyhörda för dina framtida karriärplaner. Vi ser gärna att du är en del av vår framtid.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Studerande vid svensk fakultet:
Du som studerat i Sverige och fullgjort minst sju terminer kan söka som läkarassistent till oss. Som underläkare kan du söka till oss vid avslutad läkarutbildning med erhållet examensbevis.

Studerande vid utländsk fakultet:
Du som studerat utanför Sverige och söker arbete som läkarassistent ska ha studerat till den nivå som motsvarar minst sju terminer i Sverige.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: 2024-06-03 Tidsbegränsad anställning till och med 2024-08-31

Antal platser: 3

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/172

Senaste ansökningsdatum: 2024-03-01 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Ahnna Halling, vårdenhetschef
Tel: 026-53 18 85
Email: ahnna.halling@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ylva Björklund, GHLF
Tel: 026-15 01 89
Email: ylva.bjorklund@regiongavleborg.se