Anpassningstekniker till Hjälpmedel SAM

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hjälpmedel SAM arbetar med hjälpmedel för personer som har rörelsehinder, tal- och språksvårigheter samt kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar. Vi arbetar med logistik, inköp, lagerhantering, rekonditionering av hjälpmedel, tekniskt underhåll av hjälpmedel, utprovningar och anpassningar samt information och utbildning.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med våra hjälpmedelskonsulenter träffar du som anpassningstekniker patienter och deras arbetsterapeuter/fysioterapeuter för utprovning/anpassning av diverse hjälpmedel. Det kan handla om att göra justeringar, både mekaniska och genom viss programmering, men också om att finna lösningar och göra specialanpassningar på befintligt hjälpmedel för att det ska fungera för patienten. Du kan här komma att jobba med såväl trä, metall, plast och textil. Arbetet är ett teamarbete och du kommer att möta patienter i alla åldrar och med skilda diagnoser.

Som anpassningstekniker hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• utprovning av hjälpmedel
• anpassning av hjälpmedel
• delta i upphandlingsarbete.

Hos oss får du
• arbeta i ett engagerat team med erfarna kollegor
• chansen till utveckling i och med ny teknik, nya hjälpmedel och många möten med människor i alla åldrar och från olika kulturer.


Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad och som uppskattar att få kombinera ditt tekniska kunnande med att möta och hjälpa patienter.

I rollen som anpassningstekniker ska du
• ha ett tekniskt kunnande i såväl teori som praktik
• ha datavana.

Det är meriterande om du är utbildad inom teknik och/eller IT. Erfarenhet av att jobba med hjälpmedel är också meriterande.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2753

Senaste ansökningsdatum: 2023-12-10 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Cecilia Ivarsson, enhetschef
Tel: 070-515 35 26
Email: cecilia.ivarsson@regiongavleborg.se

Anders Högberg, anpassningstekniker
Tel: 070-359 19 36
Email: anders.hogberg@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Mats Johansson, Vision
Tel: 073-094 98 44