Medicinsk sekreterare till ögonmottagningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområde ögon bedriver akut och planerad ögonsjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt synrehabilitering. På ögonmottagningen i Hudiksvall bedriver vi både mottagnings- och operationsverksamhet, samt mottagningsverksamhet i Bollnäs. Vi är cirka 50 medarbetare inom olika yrkesprofessioner såsom läkare, ögonsjuksköterskor, ortoptister, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, medicinska sekreterare och administrativ personal. Tillsammans hanterar vi stora patientströmmar.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt team. Kom och gör betydelsefulla insatser tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss får du möjlighet att arbeta i en stimulerande och patientfokuserad miljö med varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Du blir en viktig medarbetare i teamet och genom att avlasta läkare och sjuksköterskor med administrativa arbetsuppgifter har du som medicinsk sekreterare en nyckelfunktion som får helheten att fungera. Vi utför nu några förändringar inom vår verksamhet där de medicinska sekreterarna tar över administrativa uppgifter från legitimerad vårdpersonal vilket medför att du får en bredare roll med fler spännande arbetsuppgifter.

Som medicinsk sekreterare arbetar du bland annat med
• vårddokumentation och registrering
• diagnos- och åtgärdskodning
• post- och remisshantering, samt förberedelse för scanning
• bokning/avbokning av patienter via telefon.

Hos oss får du
• arbeta dagtid (måndag till fredag) med möjlighet till hemarbete
• arbeta i en trygg arbetsgrupp med kompetenta och hjälpsamma kollegor
• arbeta med många varierande arbetsuppgifter och utvecklas i din yrkesroll.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil.
Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt såväl som teambaserat samt att du är uppmärksam och tillmötesgående och visar vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan fatta egna beslut och självständigt driva ditt arbete framåt. Vi ser att du är en person som är lyhörd samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du bör vara öppen för och intresserad av förändring och utveckling, uppskatta ett varierande arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade situationer.

I rollen ska du vara
• utbildad medicinsk sekreterare.

Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från vårdprogrammen Melior och Elvis. Det är även meriterande om du har genomfört DRG-utbildning.

Urval och intervjuer genomförs löpande under ansökningsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2150

Senaste ansökningsdatum: 2023-12-10 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Jonas Jonsson
Tel: 0650-92802
Email: jonas.jonsson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Malin Gladh
Email: malin.gladh@regiongavleborg.se