ST läkare till kvinnokliniken i Gävle

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Kvinnosjukvården i Gävleborg är uppdelad på orterna Gävle och Hudiksvall. Förlossningsenheten i Gävle har cirka 1500-2000 förlossningar per år samt obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. Gynekologin är idag till största delen öppenvårdsverksamhet med bland annat abortmottagning, uro/gynekologi, fertilitetsbehandlingar, allmän gynekologi och gynonkologi. Operationsverksamhet pågår både på C-op, dagkirurgi och mottagningsoperation. BB/gyn avdelningen har 18 vårdplatser. På Kvinnosjukvården i Gävle jobbar 30 läkare, varav 12 är ST-läkare. Vi arbetar aktivt för att utbilda våra egna specialister och har ett jämnt flöde av nyfärdiga specialister.

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare hos oss kommer du att arbeta på mottagning, avdelning, förlossning och operation samt handleda bland annat AT-läkare och läkarkandidater. Du kommer att följa ett introduktions- och utbildningsprogram som leder fram till jourkompetens och därefter följa en individuell utvecklingsplan. Du får arbeta i en trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga. Hos oss erbjuds du som ST-läkare en god utbildningsmiljö med avsatt tid för inläsning, regelbundna regionala utbildningar samt kurser inom ramen för SFOG´s kursutbud.

Majoriteten av ST-utbildningen kommer att utföras på plats i Gävle förutom högriskobstetrik där man är placerad på universitetssjukhus.

Vi erbjuder en anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer här om våra olika förmåner:
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett som har ett stort intresse för obstetrik och gynekologi, är ansvarstagande, flexibel och kommunikativ. Du gillar att handleda och samarbeta med andra.

Du behöver ha
• svensk läkarlegitimation, vilken vi ber dig bifoga i din ansökan.
• goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom svensk sjukvård särskilt inom obstetrik och gynekologi. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2700

Senaste ansökningsdatum: 2023-12-04 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Nina Rosenberg Granqvist, Vårdenhetschef
Tel: 026-15 41 93
Email: nina.rosenberg.granqvist@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ida Moberg, GHLF
Tel: 026-15 41 54
Email: ida.moberg@regiongavleborg.se