Läkare till psykiatriska öppenvård med möjlighet till ST-tjänst

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet i Region Gävleborg. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna ska vara evidensbaserade och utbudet ska vara mångsidigt. Verksamheten ska präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.

Arbetsuppgifter

Vi söker en entusiastisk och engagerad underläkare som delar vår passion för att förbättra den psykiska hälsan hos våra patienter. Om du är redo att ta ditt nästa karriärsteg inom psykiatri och tror på värdet av tvärprofessionella team, är detta din möjlighet att göra en meningsfull påverkan. Vill du vara en del av ett engagerat och tvärprofessionellt team inom vuxenpsykiatri? På vår relativt stora mottagning erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där dina kompetenser och intressen har utrymme att växa och specialisera sig.

Som underläkare kommer du arbeta med bland annat
• bedömningar där du kommer att utföra bedömningar för att fastställa olika psykiatriska tillstånd och behov hos patienterna
• receptförskrivning där du kommer ansvara för att skriva ut läkemedel och behandlingsplaner baserat på patienternas individuella behov
• samarbete i tvärprofessionella team där du kommer att arbeta nära tillsammans med psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, rehabkoordinatorer och medicinska sekreterare för att erbjuda helhetsinriktad vård och behandling
• uppföljning och behandlingsplanering där du kommer att följa upp och justera behandlingsstrategier för att säkerställa att patienterna får rätt vård
• psykoedukation där du kommer att ge patienter och deras anhöriga information om psykiska tillstånd och behandlingsalternativ.

Läs mer om våra förmåner här!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett starkt intresse för medicinskt utvecklingsarbete och patientsäkerhetsfrågor, och med ett genuint intresse för psykiatri. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt.

I rollen som läkare ska du
• vara legitimerad läkare
• ha adekvat klinisk erfarenhet.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin och i journalsystemet Melior.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2725

Senaste ansökningsdatum: 2023-12-10 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Anders Forsell
Tel: 072- 233 06 49
Email: anders.forsell@regiongavleborg.se

Soso Josef Tateladze, Läkarchef
Tel: 070-066 54 50
Email: soso.josef.tateladze@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare