ST-läkare till Valbo Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Valbo Din hälsocentral är belägen vid Valbo centrum, cirka 10 minuter från Gävle, med bra bussförbindelser. Med våra drygt 9600 listade tillhör vi en av de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle. Vi bemannas med runt 40 medarbetare.
Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, BVC distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen men vi ansvarar också för läkarinsatser i hemsjukvård och särskilt boende. Läkargruppen består av fem fast anställda specialister i allmänmedicin samt två ST-läkare. Med andra ord finns det goda möjligheter till en bra handledning.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av ST-tjänst och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Vi ser dig och dina idéer som en tillgång och du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för. Här får du en viktig roll i teamet med möjlighet att utbildas och utvecklas.

Hos oss får du en bred, flexibel ST-utbildning och stor chans att påverka planeringen. Du arbetar självständigt men specialister finns alltid på plats för daglig handledning. Du träffar den personliga handledaren regelbundet och diskuterar patientfall samt den personliga och professionella utvecklingen.

Som ST-läkare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• patientmottagning, planerad och akut
• förebyggande hälsovård.

Hos oss får du
• personligt anpassad introduktion
• arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• individuell utvecklingsplan.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Du har intresse för allmänmedicin och en vilja att utveckla vården. Du är flexibel, ansvarstagande, lösningsfokuserad och har en god samarbetsförmåga med samtliga professioner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I rollen som ST-läkare ska du
• ha genomfört läkarutbildningen.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvården.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2694

Senaste ansökningsdatum: 2023-12-10 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Claes Sundvik
Tel: 026-15 52 78
Email: claes.sundvik@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Katrin Rikk
Tel: 026-27 80 84
Email: katrin.rikk@regiongavleborg.se