Sjuksköterska till medicinmottagningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Medicinmottagningen i Hudiksvall består av flera mindre team. Här finns gastromottagningen, hematologimottagningen, njurmottagningen, endokrin/diabetesmottagningen, allmän internmedicin/strokemottagningen samt dagvårdsmottagningen. Här arbetar specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans i de olika teamen.

Arbetsuppgifter

Vi behöver utöka vårat team på medicinmottagningen med en sjuksköterska. Du kommer att ha arbetsuppgifter mot flera olika team. Som mottagningssköterska erbjuds du en varierande tjänst där du kommer att arbeta både självständigt och i team. På medicinmottagningen möter du endast vuxna patienter.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• egna mottagningsbesök
• telefonrådgivning
• planering
• uppföljning
• behandlingar
• vaccinationer.

Hos oss får du
• en personlig utformad introduktion
• arbeta i en trygg arbetsgrupp där det alltid finns utrymme för frågor.

läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel och engagerad person som trivs i nära samarbete med alla medicinmottagningens professioner i en omväxlande vardag. Du är intresserad av utveckling- och förbättringsarbete och är trygg i din yrkesroll, och du har en förmåga att bemöta människor på ett professionellt och empatiskt sätt.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete, och några års arbetslivserfarenhet .

Ansök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2702

Senaste ansökningsdatum: 2023-12-11 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Carina Larsson, vårdenhetschef
Tel: 0650-299 52
Email: carina.c.larsson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anders Fredin, Vårdförbundet
Email: anders.fredin@regiongavleborg.se