Medicinsk sekreterare kvinnosjukvården

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Kvinnosjukvården i Gävleborg är uppdelad på två orter; Gävle och Hudiksvall. Vården består av både öppen- och slutenvårdsgynekologi och obstetrik. Slutenvården består av förlossning, BB och gynekologisk slutenvård och öppenvården innefattar gynekologisk mottagning, ultraljudsmottagningar och specialistmödravård.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på kvinnosjukvården i Gävle är du en viktig länk i teamet kring vården av kvinnan där du ansvar för administrativa uppgifter. Vi är idag sju medicinska sekreterare som till viss del har gemensamma arbetsuppgifter men även har specifika uppgifter med inriktning mot gynekologisk cancer eller obstetrik. I denna tjänst kommer du att ingå i teamet som arbetar inom obstetriken där dina arbetsuppgifter kommer att vara specificerade mot öppenvården, specialistmödravård, förlossning och BB.

Som medicinsk sekreterare kommer du bland annat att arbeta med
• journalskrivning i Melior
• remisshantering
• registrering
• diagnossättning i Elvis
• scanning
• posthantering
• programmen SVEA och GynOp-registret
• samt till viss del bokning och kallning av patienter.


Hos oss får du
• möjlighet att efter introduktion arbeta hemifrån delar av tjänstetid
• arbeta strukturerat utifrån ett rullande schema med varierande arbetsuppgifter där du efter introduktion kommer ha olika ansvarsområden olika veckor.

Kliniken har en god samanhållning över yrkesgrupperna och sekreterargruppen består av ett erfaret och inarbetat team. Är du intresserad av att bli en del av kvinnosjukvården, välkommen med din ansökan!

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel och serviceinriktad med ett intresse av att hjälpa andra. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, och du arbetar bra med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar.

Som medicinsk sekreterare ska du
• vara utbildad medicinsk sekreterare.

Har du erfarenhet av kvinnosjukvård och/eller journalsystemen Melior, Elvis och Obsterix är det meriterande men stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-01-01

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2629

Senaste ansökningsdatum: 2023-12-10 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Karin Fast, vårdenhetschef
Tel: 070-339 26 03
Email: karin.fast@regiongavleborg.se

Lina Deslot, biträdande vårdenhetschef
Email: lina.deslot@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Huynh Thanhngoc, Vision
Tel: 026-154151
Email: thanhngoc.huynh@regiongavleborg.se