Fysioterapeut till Söderhamn Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Söderhamn Din hälsocentral har cirka 6700 listade patienter. Hos oss bedrivs sedvanlig primärvård med familjeläkarmottagning, familjeläkarjour, rehab, träningsbassäng, dietist, psykosociala behandlare och BVC. Inom rehab arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt rehabassistenter och tillsammans för vi också ett nära samarbete med Linden Din hälsocentral. Vi arbetar ständigt med verksamhetsutveckling och kompetenshöjning inom såväl bredd som spets.

Arbetsuppgifter

I anställningen ingår att arbeta verksamhetsövergripande och skapa möjlighet till den goda vård vi vill erbjuda våra patienter. Du kommer att arbeta på Söderhamn Din Hälsocentral och här träffar du som fysioterapeut hela bredden av primärvårdspatienter. Fysioterapeuterna är första instans vid åkommor som rör rörelse- och stödjeorganen. Vi skriver remiss till radiologiska undersökningar och ger även vid behov injektioner t.ex. i leder eller muskelfästen - möjligheter vi har i och med det nära dagliga arbetet med läkargruppen. Arbete sker även teambaserat i samarbete med arbetsterapeut, distriktssköterskor och psykosociala behandlare och innebär både mottagningsarbete samt vid behov besök i patienters hem. Har du intresse i ortopedisk medicin så har du på vår hälsocentral stora möjligheter att öka din kompetens både genom utbildning samt praktisk erfarenhet.

Som fysioterapeut hos oss kommer du att
• arbeta med bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården
• arbeta med behandling både individuellt såväl som i grupp, i samarbete med andra professioner samt vård- och samhällsaktörer.

Hos oss får du
• möjlighet till kompetensutveckling både genom utbildning och praktisk erfarenhet
• en individuellt anpassad introduktion
• vara del av en engagerad arbetsgrupp med ett bra, nära samarbete med trygga och erfarna kollegor
• ett självständigt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka både verksamheten och ditt eget arbete.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil.

Läs mer om våra förmåner här!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Arbetet kräver att du kan arbeta såväl självständigt som teambaserat samt att du är uppmärksam och tillmötesgående och visar vilja och förmåga att hjälpa andra Du ser till och agerar utifrån verksamhetens bästa och är öppen för och intresserad av hälsocentralens utveckling framåt. Du tar initiativ, arbetar målfokuserat samt har förmågan att fatta egna beslut och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Vi ser att du är en person som är lyhörd samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du bör även vara öppen för och intresserad av förändring och utveckling samt uppskatta ett varierande arbete i en utvecklingsintensiv miljö.

Som fysioterapeut hos oss ska du
• vara legitimerad fysioterapeut
• inneha B-körkort.

Erfarenhet av arbete inom primärvård ses som meriterande.
Urval och intervjuer sker löpande. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2181

Senaste ansökningsdatum: 2023-10-08 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Boel Eriksson, vårdenhetschef
Tel: 0270-77278

Fackliga företrädare

Samuel Jonsson, Fysioterapeuterna
Email: samuel.jonsson@regiongavleborg.se