Underläkare till geriatrik

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Geriatriken består av en vårdavdelning, avdelning 11, samt minnesmottagningen Gävle och Hudiksvall. Vi är en vårdavdelning med sexton vårdplatser där åtta vårdplatser är för akut geriatrik och åtta vårdplatser är för geriatriskrehabilitering. Geriatrisk rehabilitering är för oss ett länsövergripande uppdrag, de patienterna kommer på remiss från andra slutenvårdsavdelningar, övriga medicin geriatrik patienter kommer oftast från akuten eller andra slutenvårdsavdelningar på sjukhuset.

På avdelningen arbetar läkare, underläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdplanerare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Avdelningen strävar efter ett nära samarbete med patient, anhörig och andra vårdgivare.

Arbetsuppgifter

Som vikarierande underläkare kommer du att ingå i läkargruppen på avdelning 11, där vi arbetar med att se helheten hos varje patient i arbetet med geriatrisk rehabilitering och akutgeriatrik. Du arbetar i ett multiprofessionellt team med våra sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Som vikarierande underläkare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• in och utskrivningsprocessen för våra patienter där du kommer få stor kännedom om hur det fungerar för våra patienter vid utskrivning från avdelningen
• multisjuka äldre med olika grundsjukdomar där du kommer få bra kunskap kring läkemedel
• sedvanliga arbetsuppgifter som avdelningsläkare.

Hos oss får du
• arbeta med erfarna kollegor i en liten arbetsgrupp där du alltid har en specialist/överläkare att fråga.

Arbetstiden är förlagd till 8.00-16.30 måndag till fredag. Beroende hur vårdsituationen ser ut så kan det förekomma helgtjänstgöring.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är underläkare och har ett intresse för geriatrik. Du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Det är av stor vikt att du tycker om att arbeta i team och att du känner ett engagemang kring att arbeta med våra sköra, äldre och multisjuka patienter. Vi värdesätter att du som person har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt att du ser möjligheter i förändringar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar väl med andra och kommunicerar med dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser gärna att du har intresse av att delta i verksamhetens utvecklingsarbeten samt bidrar med nya idéer och angreppssätt.
Vi ser dig som en tillgång i vårt team och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att vara med och utveckla vår verksamhet.

I rollen som underläkare ska du
• ha fullföljt termin 9 på läkarprogrammet
• kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift på minst C1-nivå.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:
• Professionalism & ansvar.
• Respekt & ödmjukhet.
• Öppenhet & ärlighet.

Vi tillämpar löpande urval då vi önskar att tjänsten tillsätts så snart som möjligt, så välkommen med din ansökan redan idag. Vikariatet är under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2198

Senaste ansökningsdatum: 2023-10-15 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Katrin Edström
Tel: 026-53 14 80
Email: katrin.edstrom@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anders Forsell
Tel: 026-66 47 20
Email: anders.forsell@regiongavleborg.se