Underläkare till onkologkliniken

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Onkologkliniken har ett länsuppdrag som omfattar att ge avancerad medicinsk behandling och omvårdnad till cancerpatienter i främst Gästrikland, Hälsingland och norra Uppland. Inom verksamheten bedrivs dagsjukvård, arbete på mottagning och vårdavdelning, strålbehandling samt palliativa team. Med närmare 15 medarbetare inom läkargruppen bär vi idag en bred kompetens och tillsammans arbetar vi för att erbjuda god och nära vård anpassad efter varje unik patient. Den onkologiska specialiteten är under ständig utveckling både vad gäller forskning och behandlingsmöjligheter.

Kom och gör betydelsefulla insatser tillsammans med oss!


Arbetsuppgifter

Som underläkare kommer du att ingå i läkargruppen på kliniken, där vi arbetar med att se helheten hos våra patienter med onkologiska sjukdomar. Du arbetar i ett multiprofessionellt team där du alltid har handledning. Tjänstgöringen planeras tillsammans med handledare, studierektor samt läkarchef och vår ambition är att det ska finnas en trygg växelverkan mellan teori, praktik, lärande och växande.

Som underläkare hos oss kommer du bland annat att
• under handledning utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för en avdelningsläkare
• ha omväxlande arbetsuppgifter där du under några veckor kan jobba som jourstöd med handledning under ordinarie arbetstid.
• arbeta dagtid vilket hos oss innebär kl. 08.00-17.00 under måndag-torsdag samt kl. 08.00-14.30 på fredagar.

Hos oss får du
• vara en del av ett team med god gemenskap och stark teamkänsla, där det alltid finns någon med specialistkompetens att rådfråga
• en bra internmedicinsk grund som är meriterande inför din eventuellt framtida AT-tjänst på Gävle sjukhus
• alltid arbeta tillsammans med erfaren handledare
• möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter.


Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


Kvalifikationer

Utöver ett genuint intresse för onkologi och en vilja att utvecklas tillsammans med oss söker vi dig som gillar att strukturera arbetet och ta ansvar för dina uppgifter. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och har lätt att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter. Vi önskar att du arbetar bra med kollegor och kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt. Hos oss vårdas patienter som har det mycket svårt och det är därför viktigt att du kan sätta dig in i påfrestande situationer utan att låta känslorna ta över hand.

I rollen som underläkare ska du
• vara färdigutbildad läkare utan legitimation
• ha svenskkunskaper på minst C1-nivå.
Har du erfarenhet av arbete som läkare inom svensk sjukvård är det meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2140

Senaste ansökningsdatum: 2023-10-08 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Kyriaki Christodoulou, Vårdenhetschef
Tel: 026-15 86 69
Email: kyriaki.christodoulou@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Viktor Domert, GHLF
Tel: 026-63 70 44
Email: viktor.domert@regiongavleborg.se