Fysioterapeut/sjukgymnast till Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Verksamhetsområde primärvård Ljusdal har cirka 19000 listade patienter. Hos oss bedrivs sedvanlig primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbets- samt fysioterapi, dagrehabilitering, bassäng och dietist. Vi har även en dygnet-runt-öppen familjeläkarmottagning och i samarbete med kommunen en närvårdsavdelning. I verksamhetsområde primärvård Ljusdal ingår även Järvsö samt Färila-Los Din hälsocentral och som fysioterapeut ingår arbete mot alla tre hälsocentraler. Vi befinner oss i Sveriges mitt med endast tre timmars tågresa från Stockholm och i Ljusdals kommun finns ett brett aktivitetsutbud såväl vinter som sommar.

Arbetsuppgifter

Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt med utgångspunkt från kundernas behov. I anställningen ingår att samarbeta och underlätta för andra samt att verksamhetsövergripande utföra arbetsuppgifter vilket skapar möjlighet till den goda vård vi vill erbjuda våra patienter. I tjänsten kan arbete på dagrehabilitering, närvårdsavdelning samt gruppverksamhet och hembesök ingå.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov
• behandling både individuellt såväl som i grupp, i samarbete med andra professioner samt vård- och samhällsaktörer.

Hos oss får du
• en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus
• vara del av en engagerad och trygg arbetsgrupp där vår styrka ligger i det goda och nära samarbetet med samtliga kollegor
• ett självständigt arbete med möjlighet att vara med och påverka samt utveckla verksamheten.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som ser till och agerar utifrån verksamhetens bästa och som är öppen för och intresserad av hälsocentralens utveckling framåt. Du har ett bibehållet lugn och fokus i stressituationer. Arbetet kräver att du är lyhörd samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra och kan arbeta såväl självständigt som teambaserat.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss ska du
• vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
• inneha B-körkort.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2163

Senaste ansökningsdatum: 2023-10-10 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Marit Hedström, vårdenhetschef
Tel: 0651-172 08
Email: marit.hedstrom@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Oskar Glas, Fysioterapeuterna
Tel: 0651-17009
Email: oskar.glas@regiongavleborg.se