Distriktssköterska/sjuksköterska till Hofors Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hofors Din hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård. Här har vi läkare, barnavårdscentral (BVC), distriktssköterske- samt sjuksköterskemottagning, undersköterskemottagning samt provtagning, psykosocialt team, arbetsterapeut, fysioterapeuter, rehabkoordinatorer och medicinska sekreterare. I lokalerna finns även mödravårdscentral. Vi är cirka 40 medarbetare på vår enhet och vi har regelbundna yrkesgruppsmöten. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honnörsord Alltid-Nära-Trygg.

Vi söker nu två kollegor, distriktssköterskor eller sjuksköterskor som vill bli medarbetare i vårt härliga gäng.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du nära andra professioner såsom läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, rehabkoordinatorer och vårt psykosociala team. Professionellt ansvar är en självklarhet. För oss är det viktigt att jobba utifrån patienten och dess bästa utifrån önskemål och förutsättningar. Beroende på dina erfarenheter och intresseområden, försöker vi anpassa arbetsuppgifterna.

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss kan du bland annat komma att arbeta med
• akut sökande patienter
• att göra hembesök
• att bemanna vår telefonrådgivning
• digitala vårdmöten genom Min vård Gävleborg.

Arbetstiden är till största delen dagtid måndag till fredag men i vårt verksamhetsområde primärvård västra Gästrikland delar vi på beredskapspass på helger och röda dagar. Beredskap cirka 3-4 pass/år och/eller tjänstgöring på familjeläkarjouren i Gävle cirka 3-4 helger/år.

Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska på Hofors Din hälsocentral innan du ansöker? Hör gärna av dig så kan du få hospitera hos oss en dag.

Vi erbjuder heltidsanställning men möjlighet finns till deltidsarbete.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du är stresstålig och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du kan både arbeta självständigt samt samarbeta med dina kollegor. Du gillar att att handleda medarbetare och vill utveckla den medicinska kvalitén. Vi välkomnar idéer och förslag till förbättring.

För oss är det särskilt viktigt att dina egenskaper, förmågor och ditt agerande ligger i linje med vår värdegrund. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet såsom god organisations- och samarbetsförmåga, flexibilitet, samt intresse för att vara med och utveckla verksamheten.

I rollen som distriktssköterska/sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska
• ha B-körkort.

Har du distriktssköterskeutbildning, fördjupad kunskap inom diabetes, inkontinens eller demens eller har arbetat inom primärvård/kommunal verksamhet tidigare är det meriterande.

Ansök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2151

Senaste ansökningsdatum: 2023-09-27 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Eva Källström, vårdenhetschef
Tel: 0290-297 24
Email: eva.kallstrom@regiongavleborg.se

Kristin Bolin, chefssekreterare
Tel: 026-53 12 08
Email: krintin.bolin@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Marina Huiting Viklund, Vårdförbundet
Email: marina.huiting.viklund@regiongavleborg.se